Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «do or die ο επαναληπτικός»

Robertson: «do or die ο επαναληπτικός»

Οι Reds θα υποδεχθούν την Real Madrid στο Anfield την επόμενη Τετάρτη στο δεύτερο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League, σε έναν αγώνα με χαρακτήρα, Do or die, όπως δήλωσε και ο Andy Robertson.

Ο αμυντικός της ομάδας μίλησε στο Sony Sports:

“ Θα είναι άδειο το γήπεδο, όμως εμείς θα πρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ατμόσφαιρα. Είναι do or die ο επαναληπτικός. Είτε θα προκριθούμε στον ημιτελικό, είτε θα αποκλειστούμε. Για τον λόγο αυτό, θα παλέψουμε. ”

“ Φυσικά, αν είχαμε 55.000 οπαδούς της Liverpool στο γήπεδο θα έκανε τεράστια διαφορά, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. ”

“ Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ατμόσφαιρα, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, θα πρέπει να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα. Ας το κάνουμε αυτό και ας δούμε που θα μας οδηγήσει. ”

“ Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουν κερδίσει την διοργάνωση περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή. ”

“ Θα το προσπαθήσουμε όμως και ελπίζουμε να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. ” Πρόσθεσε ο Robertson.

“ Πάντα πηγαίνουμε βήμα προς βήμα. Δεν κοιτάζουμε ποτέ μακριά, με αυτόν τον τρόπο δουλεύουμε πάντα. Πάντα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. ”

“ Όσο βαρετό και αν είναι, έχει δουλέψει για εμάς στο παρελθόν και θα δουλέψει και στο μέλλον. Πρέπει να περάσουμε την Real Madrid και έπειτα θα αντιμετωπίσουμε τον ημιτελικό όποιον προκριθεί. ”

“ Η Real Madrid είναι το φαβορί τώρα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή. Σε αυτό θα επικεντρωθούμε. Αν προκριθούμε, τότε αυτό θα είναι εξαιρετικό. Αν όχι, τότε θα το διαχειριστούμε αυτό. ”

Με οδηγό το γκολ του Salah στη ρεβάνς οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com