Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προλαβαίνει Liverpool ο Hazard, εκτός ο Carvajal

Προλαβαίνει Liverpool ο Hazard, εκτός ο Carvajal

Μια πολύ σημαντική επιστροφή θα έχει η Real Madrid στον αυριανό αγώνα με την Liverpool για τα προημιτελικά του Champions League, αφού ο Eden Hazard είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, έχοντας ξεπεράσει τον τελευταίο του τραυματισμό.

Ο Βέλγος αποκόμισε έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό στα μέσα του περασμένου μήνα και οι αρχικές εκτιμήσεις τον ήθελαν να μένει εκτός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με τον πρώην παίκτη της Chelsea να είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους Reds.

Ο Hazard δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Ισπανία, θα είναι στην αποστολή αύριο το βράδυ και το πιθανότερο είναι να περάσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Από το injury report της Real Madrid δεν υπάρχουν όμως μόνο επιστροφές, αφού ο Dani Carvajal τέθηκε οριστικά εκτός από το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Liverpool, ενώ ούτε ο ο Sergio Ramos θα αγωνιστεί.

Ερωτηματικό παραμένει ο Fede Valverde, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Σύμφωνα με την AS, η επιθετική τριπλέτα της ομάδας του Zidane στην αυριανή αναμέτρηση θα αποτελείται από τους Benzema, Asensio και Vinicius, με τους δύο πρώτους να ήταν εκείνοι που σκόραραν στη Σαββατιάτικη νίκη επί της Eibar.

Εκτός ο Dani Carvajal.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com