Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω και να κερδίζω»

Milner: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω και να κερδίζω»

Ο James Milner σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση, καθώς θέλει να συνεχίσει να παίζει και να κερδίζει.

Ας δούμε αναλυτικά τι δήλωσε ο James για το μέλλον του:

“ Νομίζω πως αυτό που θέλω είναι να κερδίζω και αυτό είναι που με οδηγεί στο να κάνω το καλύτερο μου καθημερινά. Νομίζω πως όταν το χάσεις αυτό, θα πρέπει να αποσυρθείς γρήγορα. ”

“ Είμαι πολύ ανταγωνιστικός σε οτιδήποτε και αν κάνω: Είτε είναι προπόνηση, είτε αγώνες, θέλω να κερδίζω. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα το να αποδεικνύω λάθος τους ανθρώπους. ”

“ Πλέον σε κάθε συνέντευξη που δίνω αναφέρεται η ηλικία μου. Εγώ ακόμη νιώθω καλά, οπότε γιατί να μην το πάω, όσο πιο μακριά μπορώ; Ο χρόνος σου ως παλαίμαχος διαρκεί πολύ περισσότερο (από την καριέρα ως ποδοσφαιριστής), οπότε γιατί να μην προχωρήσω, συνεχίζοντας να αγωνίζομαι; ”

“ Εννοείται πως τα σχέδια σου είναι βραχυπρόθεσμα, όταν φτάνεις σε μια τέτοια ηλικία, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Αυτό ισχύει γενικότερα στο ποδόσφαιρο, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε μια νεότερη ηλικία. ”

“ Μέχρι στιγμής όμως, νιώθω καλά. Δεν αισθάνομαι διαφορετικά σε σχέση με πέντε, επτά, οχτώ ή δέκα χρόνια πριν, όταν καλύπτω αποστάσεις στα παιχνίδια και τέτοιου είδους πράγματα. Δεν υπάρχει διαφορά. Οπότε, συνεχίζω. ” Είπε ο Milner.

James Milner και Sadio Mane στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com