Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναλαμβάνει την HB Koge ο Agger!

Αναλαμβάνει την HB Koge ο Agger!

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Daniel Agger είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο του βήμα στον χώρο του ποδοσφαίρου και το πρώτο του σε εκείνο της προπονητικής, καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει την HB Koge.

Η Koge αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Δανίας και θα αποτελέσει την πρώτη ομάδα του παλαίμαχου πλέον αμυντικού, ο οποίος θα έχει τον πρώην συμπαίκτη του, Lars Jacobsen ως βοηθό του.

Ο Δανός πραγματοποίησε συνολικά 232 εμφανίσεις με την φανέλα της Liverpool από το 2006 ως το 2014 και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, σε ηλικία μόλις 31 ετών με την φανέλα της Brondby, λόγω των πολλών και σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπιζε.

Θα αναλάβει την Koge από τις 21 Ιουνίου, όταν θα έχει στην κατοχή του, το δίπλωμα UEFA A. Ο Δανέζικος σύλλογος βλέπει τον Agger ως ένα μακροπρόθεσμο project και για τον λόγο αυτό, του πρόσφερε συμβόλαιο μέχρι το 2024, παρότι θα είναι η πρώτη του δουλειά ως προπονητής.

Ο πρώην στόπερ παραχώρησε δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Koge:

“ Η ιδέα του να επιστρέψω στον χώρο του ποδοσφαίρου με έναν νέο ρόλο και να τεστάρω τον εαυτό μου, ωρίμαζε μέσα μου τα τελευταία χρόνια. Η HB Koge είναι το τέλειο μέρος, για να ξεκινήσω. ”

“ Ο Lars και εγώ, γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλές προσδοκίες, όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να ανταπεξέλθουμε. ”

“ Ελπίζω όλοι στην HB Koge να μας υποστηρίξουν, ώστε να πάμε το ποδόσφαιρο στην πόλη, στο επόμενο επίπεδο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, όμως ερχόμαστε με ενέργεια και θέληση, ώστε να τους ενθουσιάσουμε όλους. ”

Νέος ρόλος για τον Daniel Agger.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com