Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool, Man United και Tottenham παρακολουθούν τον Sabitzer»

«Liverpool, Man United και Tottenham παρακολουθούν τον Sabitzer»

Για πολλοστή φορά τον τελευταίο χρόνο το όνομα της Liverpool συνδέεται με παίκτη της Λειψίας. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Marcel Sabitzer.

Μετά τους Timo Werner, Ibrahima Konate και Dayot Upamecano -πού για τους δύο πρώτους οι φήμες είχαν λογική βάση-, το ρεπορτάζ θέλει τον μέσο των Ταύρων να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Αγγλία.

Η γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild για την ακρίβεια είναι ο δημιουργός της πλέον πρόσφατης φήμης, σύμφωνα με την οποία οι Reds, η Manchester United και η Tottenham παρακολουθούν τον παίκτη και τις εξελίξεις γύρω από το όνομά του.

Η Bild μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο playmaker της ομάδας του Julian Nagelsmann έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και να μεταγραφεί στην Premier League, ενώ ένα από τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως προσδίδουν μία βάση στο ρεπορτάζ της Bild είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Sabitzer λήγει το 2022, και συνεπώς αν παίκτης θέλει πράγματι να φύγει, είναι αρκετά πιθανό η ομάδα του να τον παραχωρήσει, ώστε να αποφύγει να τον χάσει άνευ ανταλλάγματος του χρόνου.

Wijnaldum και Sabitzer διεκδικούν τη μπάλα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του φετινού Champions League.
Wijnaldum και Sabitzer διεκδικούν τη μπάλα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του φετινού Champions League ανάμεσα στη Liverpool και τη Λειψία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com