Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Barcelona και Real Madrid δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Salah»

«Barcelona και Real Madrid δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Salah»

Νέες φωτιές άναψε ο Mohamed Salah με την συνέντευξη που παραχώρησε ξανά σε Ισπανικό μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην Marca, παραμονές των προημιτελικών με την Real Madrid για το Uefa Champions League.

Στην εν λόγω συνεντευξη, ο Mo δήλωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί μια ημέρα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ δεν θέλησε να αναφέρει περισσότερα πράγματα για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του 28χρονου με την Liverpool ολοκληρώνεται το 2023 και η ομάδα δεν ανησυχεί καθόλου για πιθανή αποχώρηση του. Μάλιστα, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τόσο την τελευταία του συνέντευξη, όσο και εκείνη που είχε δώσει στην AS λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, κάνοντας παρόμοιες δηλώσεις.

Ο Αιγύπτιος μπορεί να μην κλείνει την πόρτα σε Barcelona και Real Madrid, όμως οι δύο μεγάλοι του Ισπανικού ποδοσφαίρου δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν με μεταγραφή από την Liverpool, σύμφωνα με τον Dominick King, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ των Reds για την Daily Mail.

Πρόθεση να του βάλουν πωλητήριο δεν έχουν φυσικά οι Reds και εξακολουθούν να παραμένουν ήρεμοι και ψύχραιμοι, θέλοντας να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για τα επόμενα χρόνια.

Ο Mohamed Salah είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Jürgen Klopp, με 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Reds παραμένουν ψύχραιμοι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com