Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη λίστα των Reds οι White και Soyuncu

Στη λίστα των Reds οι White και Soyuncu

O Ben White στο Liverpool 0-1 Brighton του Φλεβάρη.

Όπως διαβάσετε και χθες στο liverpool.gr, οι Reds είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας τους το φετινό καλοκαίρι, μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν την φετινή σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο για την ομάδα βρίσκεται ο Ibrahima Konate της RB Leipzig, με τον οποίον έχει έρθει σε επαφή ο σύλλογος, όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος, καθώς ούτε συμφωνία μαζί του υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- και ούτε έχει πληρωθεί η ρήτρα του, ύψους €40 εκατομμυρίων στην Γερμανική ομάδα.

Ναι μεν, οι Reds είναι το φαβορί για την απόκτηση του Konate, όμως το θέμα δεν είναι τελειωμένο και φυσικά δεν υπάρχει μόνο ο 21χρονος στη σχετική λίστα της ομάδας.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας κοιτάζουν τουλάχιστον πέντε παίκτες για το κέντρο της άμυνας τους, με δύο εξ’ αυτών, να είναι ο Ben White της Brighton και ο Caglar Soyuncu, όπως αποκαλύπτει ο Paul Joyce

Τον Άγγλο στόπερ της Brighton τον παρακολουθεί η Liverpool από την αρχή της σεζόν 2019-20, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Championship με την Leeds. Ο παίκτης αρέσει στον Jürgen Klopp, όμως οι Seagulls δεν τον παραχωρούσαν τον Ιανουάριο.

Όσο αφορά τον Τούρκο διεθνή αμυντικό της Leicester, οι Foxes δεδομένα δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρηση του, όμως θα έπρεπε πρώτα να ικανοποιηθούν οι μεγάλες τους οικονομικές απαιτήσεις.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους Reds.

Caglar Soyuncu και Jürgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα του Φεβρουαρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com