Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Mascherano ήταν πραγματικός Scouser όταν αντιμετώπιζε Everton και United»

«Ο Mascherano ήταν πραγματικός Scouser όταν αντιμετώπιζε Everton και United»

Ο Javier Mascherano κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Liverpool, αγωνιζόταν σαν αληθινός Scouser κόντρα σε Manchester United και Everton, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένα πρώην μέλος του τεχνικού team του Rafa Benitez στον James Pearce.

Ο παλαίμαχος μέσος αγωνίστηκε στην Liverpool από το 2007 μέχρι το 2010, όταν και χρειάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες εβδομάδες σε συνέντευξη του με το FourFourTwo, κατά την οποία δήλωσε πως είναι οπαδός των Reds.

Στο άρθρο του James Pearce για τον πρώην διεθνή Αργεντινό, φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του Rafa Benitez.

Ας δούμε αναλυτικά τα όσα ανέφερε για τον Javier:

“ Στα παιχνίδια κόντρα σε Manchester United και Everton αγωνιζόταν σαν ήταν πραγματικός Scouser. Έστελνε μηνύματα στα μέλη του τεχνικού επιτελείου πριν από τα derby, λέγοντας: «Θα το κάνουμε για εσάς». ”

“ Ο Javier συνήθιζε να λέει: «Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, όμως έχω τις μεγαλύτερες μπάλες». Νομίζω πως αυτή η φράση τον συνόψιζε πολύ καλά. ” Δήλωσε χαρακτηριστικά.”

Ο James Pearce πρόσθεσε επίσης πως ο Mascherano είχε μάθει το τραγούδι του Kop για τον John Terry, ώστε να μπορεί να παίζει με το μυαλό του πρώην αρχηγού της Chelsea στους αγώνες των δύο ομάδων.

Ο Javier Mascherano μαρκάρει τον Wayne Rooney το 2007.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com