Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Musialowski για τις δυσκολίες και την προσαρμογή του στην Αγγλία

Ο Musialowski για τις δυσκολίες και την προσαρμογή του στην Αγγλία

Ο νεαρός επιθετικός της Liverpool, Mateusz Musialowski μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Αγγλία και την πορεία την προσαρμογής του στη Liverpool.

Ο 17χρονος υπέγραψε στην ομάδα το περσινό καλοκαίρι από την SMS Lodz και έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την καριέρα του στο Νησί, καθώς σκοράρει συνεχώς με την U18, ενώ έχει πάρει χρόνο και με την U23, υπό τις οδηγίες του Barry Lewtas. Την τελευταία εβδομάδα προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Μιλώντας στο LFCTV ανέφερε για την ζωή στην Αγγλία και την προσαρμογή του:

“ Στο ξεκίνημα, τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμένα γιατί ήταν μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική γλώσσα και είχα διαφορετικούς ανθρώπους γύρω μου. ”

“ Ήταν δύσκολα, όμως γνώριζα πως αυτό ήταν το όνειρο μου. Είναι σαν την δουλειά μου. Κατά την γνώμη μου, το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, οπότε είναι το μέρος που μπορεί να μου μάθει κάτι διαφορετικό. ”

“ Ήρθα εδώ για να εξελίξω τον εαυτό μου, θέλω μα γίνω ο καλύτερος και γι’ αυτό δουλεύω σκληρά.

“ Με τον καιρό όμως, συνήθισα τους προπονητές, καθώς οι τεχνικοί της Ακαδημίας και οι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν αρκετά. Με τον καιρό, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, νιώθω πως έχω προσαρμοστεί καλά. Απολαμβάνω να αγωνίζομαι για την Liverpool, οπότε όλα είναι εξαιρετικά. ”

“ Νιώθω πολύ καλά που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. ”

Τα πρώτα του βήματα στην Αγγλία κάνει ο Musialowski.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com