Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

«Ο Salah θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Mohamed Salah θέλει να αγωνιστεί Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού που θα διεξαχθούν το Τόκιο, σύμφωνα με τον Shawky Gharib, τον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου U23, ο οποίος θα οδηγήσει την χώρα στους αγώνες του καλοκαιριού.

Το όνομα του επιθετικού των Reds έχει δηλωθεί από την εθνική Αιγύπτου στην αρχική προεπιλογή και η οριστική απόφαση αναφορικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παρθεί, μετά από επίσημες συζητήσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου με την Liverpool.

Ο Gharib δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή του Mo στους Ολυμπιακούς:

“ Το έχω κάνει δημοσίως γνωστό, ότι θα ήθελα να τον είχα μαζί μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του καλοκαιριού και εκείνος δεν αρνήθηκε, κάτι που σημαίνει πως θέλει να αγωνιστεί μαζί μας. ”

“ Η συμμετοχή τους Salah στους Ολυμπιακούς θα υποστηριχθεί από την πολιτεία, το Υπουργείου Αθλητισμού και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, στην συλλογική μας προσπάθεια να φέρουμε σπίτι ένα ολυμπιακό μετάλλιο για πρώτη φορά. ”

“ Θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές. ” Πρόσθεσε ο τεχνικός των Φαραώ.

Αν τελικά ο 28χρονος συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε δεδομένα θα χάσει την πρώτη αγωνιστική της Premier League στις 14-15 Αυγούστου και ίσως την δεύτερη, αν προχωρήσει η Αίγυπτος στη διοργάνωση.

Όλο και πιο πιθανό να αγωνιστεί ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com