Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εσωτερικό φιλικό σήμερα στο Kirkby

Εσωτερικό φιλικό σήμερα στο Kirkby

Οι παίκτες της Liverpool που δεν έχουν ρεπό από την ομάδα και εκείνοι της Ακαδημίας, θα δώσουν ένα εσωτερικό φιλικό σήμερα στο The AXA Training Centre, όπως αποκάλυψε ο Pep Lijnders.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη καταγράψει πολλά λεπτά συμμετοχής ως τώρα στη σεζόν, είχαν ρεπό από την ομάδα τις προηγούμενες μέρες, ενώ άλλοι όπως οι Keita, Shaqiri και Τσιμίκας βρέθηκαν κανονικά στο Kirkby για προπονήσεις.

Στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταχθεί και 12 παίκτες της Κόκκινης Ακαδημίας, με τους Mateusz Musialowski, James Balagizi και Tyler Morton, οι οποίοι έχουν τραβήξει τα βλέμματα στους αγώνες της U18, να ξεχωρίζουν.

Ο Ολλανδός βοηθός του Jürgen Klopp δήλωσε σχετικά με το Σαββατιάτικο φιλικό:

“ Θα δώσουμε αυτό το εσωτερικό φιλικό για διάφορους λόγους: Πρώτον για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, δεύτερον για να δημιουργήσουμε τακτικές προκλήσεις. ”

“ Χρησιμοποιήσαμε όλη την εβδομάδα, για να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα και το παιχνίδι μας. ”

“ Προπονούμαστε σαν να παίζουμε αγώνα και μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο προπόνησης μας, μόνο αν καταλάβεις το στυλ μας. ”

“ Όλες οι ασκήσεις μας δημιουργήθηκαν με την ιδέα: «Όσο καλύτερα παίζεις, τόσο περισσότερο θα παίζεις» και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στο να κερδίζεις τους ποδοσφαιρικούς σου αγώνες. ”

Φιλικό σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com