Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard αποκαλυπτεί τι έμαθε από τον Klopp

Ο Gerrard αποκαλυπτεί τι έμαθε από τον Klopp

Συνέντευξη στα Αγγλικά media παραχώρησε ο Steven Gerrard με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σκωτία και ενόψει του Old Firm Derby ανάμεσα σε Rangers και Celtic.

Ο Captain Fantastic μίλησε για την κατάκτηση του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος:

“ Ήταν η πρώτη μου επιτυχία, μετά τη χειρότερη στιγμή της καριέρας μου (ήττα από Chelsea το 2014). ”

“ Δεν θέλω να μιλήσω για τον αγώνα με την Chelsea, αφού έχω προχωρήσει μπροστά. Είναι όμως γνωστό πόσο συναισθηματικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμένα και τι πισωγύρισμα αποτέλεσε για εμένα σε προσωπικό επίπεδο. ”

“ Φέτος τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, ήμασταν στο προπονητικό κέντρο και βλέπαμε τον αγώνα της Celtic. ”

“ Δεν θα συγκρίνω ποτέ όσα έχω κάνει ως παίκτης και όσα έχω κάνει ως προπονητής. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μου έδωσε όμως ένα υπέροχο συναίσθημα. Είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα. ”

Όσο για το τι έμαθε από τον Jürgen Klopp:

“ Ένα πράγμα που έμαθα από τον Jürgen είναι να προσπαθώ να αποσπαστώ και να είμαι πιο ισορροπημένος γύρω από τα αποτελέσματα. Εκείνος είναι ειδικός σε αυτό. Εγώ δεν είμαι και προσπαθώ να βελτιωθώ. ”

“ Ήμουν ένας συναισθηματικός παίκτης. Νιώθω τα αποτελέσματα και θέλω να είμαι όσο πιο αυθεντικός και πραγματικός μπορώ. Όταν είσαι όμως προπονητής, θα πρέπει να είσαι πιο ισορροπημένος.”

Για την κατάκτηση του Champions League το 2005:

“ Δεν θα άλλαζα ποτέ κάτι από αυτά που έκανα με την Liverpool. Η Κωνσταντινούπολη το 2005 ήταν το υψηλότερο μέρος που πήγα ποτέ ως παίκτης συναισθηματικά. Ο θόρυβος στο γήπεδο, η ικανοποίηση, η υπερηφάνεια. Η ανακούφιση επίσης. ”

Αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης από την Σκωτία:

“ Έχει υπάρξει ενδιαφέρον, όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω από που προήλθε. Όλα αυτά, μου δείχνουν πως είμαι στο σωστό δρόμο. Κάνω μια καλή δουλειά, όπως και οι παίκτες μου. Το παίρνω ως κοπλιμέντο (το ενδιαφέρον). ”

Πρωταθλητής Σκωτίας με τη Rangers o θρύλος της Liverpool, Steven Gerrard.
Πρωταθλητής Σκωτίας με τη Rangers o θρύλος της Liverpool, Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com