Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση με την Real Madrid

Ο Klopp για την κλήρωση με την Real Madrid

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Real Madrid τον επόμενο μήνα για τα προημιτελικά του Uefa Champions League, με τον τεχνικό των Reds, Jürgen Klopp να μιλάει για τις δύο αναμετρήσεις με τους Μαδριλένους, καθώς και για το γεγονός ότι αποφεύχθηκε ο Αγγλικός εμφύλιος.

Ο Γερμανός αναλυτικά δήλωσε:

“ Είναι μια ενθουσιώδης κλήρωση. Φυσικά πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση, όμως είμαι εντάξει με αυτό, γιατί αν κοιτάξετε όλες τις άλλες ομάδες θα σκεφτείτε: «Ωχ, θεέ μου». Επειδή όλες διαθέτουν ποιότητα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ανυπομονώ για τους αγώνες. ”

“ Έχουν περάσει σχεδόν 2.5 χρόνια από τότε που τους αντιμετωπίσαμε και ήταν μια δύσκολη νύχτα για εμάς, οπότε είναι καλό που έχουμε την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε ξανά. ”

“ Γνωρίζω πως τώρα είναι ένας διαφορετικός γύρος και δεν ξέρουμε που θα παίξουμε και όλα αυτά, όμως είναι όλα ΟΚ. Αν παίξουμε στη Βουδαπέστη, είναι όλα μια χαρά. Είμαστε εντάξει με αυτό. Ελπίζουμε το εντός έδρας παιχνίδι να γίνει στο Anfield, αυτό θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Δεν υπάρχει κάτι άσχημο να πω, είναι όλα πολύ καλά. ”

Για τις προηγούμενες συναντήσεις του με την Real Madrid:

“ Με την Dortmund είχαμε βρεθεί στην φάση των ομίλων και έπειτα στην φάση των knockouts. Αντιμετωπίζαμε συνεχώς εκείνους ή την Arsenal. ”

“ Με την Liverpool τους έχω αντιμετωπίσει μόνο μια φορά και αυτό είναι ΟΚ. Είναι πάντα δύσκολοι αγώνες. ”

“ Νομίζω πως θα είναι η πρώτη φορά που θα τους αντιμετωπίσω χωρίς τον Cristiano Ronaldo και πιθανότατα η πρώτη χωρίς τον Gareth Bale. Ο Ramos όμως είναι ακόμα εκεί, ο Varane είναι εκεί, ο Kroos είναι εκεί, ο Modric είναι εκεί, ο Casemiro είναι εκεί, ο Carvajal είναι εκεί, ο Benzema είναι εκεί. ”

“ Έχουν μερικούς νέους παίκτες με προοπτική και πάνω από όλα, κορυφαίους παίκτες. Πραγματικά, ανυπομονώ. ”

Για την αποφυγή του Αγγλικού εμφυλίου:

“ Είμαστε όλοι ίδιοι: για παράδειγμα, η Bayern δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Dortmund, γιατί είναι από την ίδια χώρα. Το ίδιο ισχύει και για εμάς με την City και την Chelsea. ”

“ Αν μπορείς να το αποφύγεις για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται, το κάνεις. Ήταν όμως σίγουρο πως θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. ”

Οι Reds θα είναι έτοιμοι για την Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com