Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργία στα τελευταία δύο παιχνίδια»

Klopp: «Έμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργία στα τελευταία δύο παιχνίδια»

Δυο συνεχόμενες νίκες πέτυχε η Liverpool σε Premier League και Champions League πριν την διακοπή και μάλιστα κρατώντας ανέπαφη την εστία της, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία σε Βουδαπέστη και Molineux.

Ο Γερμανός δήλωσε για τις δύο διαδοχικές νίκες της ομάδας του:

“ Αυτή η σεζόν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιμέναμε πριν την έναρξη της. ”

“ Πλέον, τίποτα δεν είναι όπως ήταν. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα. Ξέρουμε πως αυτή είναι η πραγματικότητα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.”

“ Πρέπει να δώσουμε κάθε παιχνίδι, πρέπει να παλέψουμε με όλα όσα έχουμε για το κάθε αποτέλεσμα και έπειτα θα δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό. ”

“ Νομίζω πως το παιχνίδι του Champions League ήταν ένα καλό παράδειγμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα πραγματικά καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτό όμως που με ευχαρίστησε περισσότερο, ήταν ο τρόπος που αμυνθήκαμε όλοι μαζί. Όλοι βοήθησαν στην αμυντική λειτουργία, όπως και με την Wolves και αυτό ήταν το κλειδί. ” Είπε ο Klopp.

“ Το γεγονός ότι σκοράραμε γκολ μας βοήθησε φυσικά, όπως και το ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και ο τρόπος που αμύνθηκε όλη η ομάδα μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

Δύο συνεχόμενα clean sheets για τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com