Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Lewandowski είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει»

Klopp: «Ο Lewandowski είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει»

Ο Jürgen Klopp στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην Bild, αποθέωσε τον Robert Lewandowski ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει προπονήσει στην σπουδαία προπονητική του καριέρα.

Ο Γερμανός κλήθηκε να αποκαλύψει τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει:

“ Στην πραγματικότητα δεν θα είναι δίκαιο να το πω αυτό για οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Αυτό που έχει πετύχει λόγω των δυνατοτήτων του, το πώς ώθησε τον εαυτό του να γίνει παίκτης που είναι σήμερα, είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. ”

“ Αν οποιοσδήποτε παίκτης είχε κάποια παρόμοια εξέλιξη με εκείνη του Lewandowski, σε σχέση με όταν τον πρωτοείδα στην Lech Poznan, τότε ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα ήταν απόλυτα τρελός.”

“ Ο Lewandowski έκανε κάθε απαραίτητο βήμα, για να γίνει η μηχανή των γκολ που είναι σήμερα. Ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει στην κάθε κατάσταση. ”

“ Είναι μια απόλυτη μηχανή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκείνον και όλους τους υπόλοιπους παίκτες που με έχουν κάνει να φαίνομαι σαν ένας πολύ καλός προπονητής. ” Ολοκλήρωσε ο τεχνικός των Reds.

Οι δυό τους συνεργάστηκαν στην Borussia Dortmund από το 20010 ως το 2014, με τον Πολωνό επιθετικό να σημειώνει συνολικά 103 γκολ σε 187 εμφανίσεις, υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp.

Εξαιρετική συνεχίζει να είναι η σχέση του Jürgen Klopp με τον Robert Lewandowski.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com