Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Saiss: «O διαιτητής μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι»

Saiss: «O διαιτητής μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι»

Ο Romain Saiss δεν είναι ευχαριστημένος με τη διαιτησία του Craig Pawson στο παιχνίδι του Molineux, με αφορμή ένα πέναλτι πού δεν έδωσε στην ομάδα του.

Ο κεντρικός αμυντικός της Wolves, ερωτηθείς για τη φάση του πρώτου 5λεπτου, όπου η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Alisson και εν συνεχεία ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ήρθε σε επαφή με τον Nelson Semedo, εξέφρασε την άποψη ότι οι Λύκοι είναι οι ξεκάθαρα αδικημένοι της υπόθεσης.

Πρόκειται για μία φάση η οποία είχε προκαλέσει διιστάμενες απόψεις από το ημίχρονο κιόλας, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις των φιλάθλων στα social media.

Ο Saiss είχε να πει τα εξής για το συμβάν, μιλώντας στη μικτή ζώνη του γηπέδου της ομάδας του:

«Ήταν ένα καθαρό πέναλτι.»

«Θεωρώ ότι ο διαιτητής έχασε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, όμως πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να σκοράρουμε.»

Για το συμβάν πού επισκίασε εν μέρει τα όσα έγιναν στο παιχνίδι, και αναφερόμαστε φυσικά στον τραυματισμό του Rui Patricio, ο συμπαίκτης του είπε:

«Ναι, ήταν σκληρό, λόγω και αυτού πού είχε συμβεί στον Raul (Jimenez), ευτυχώς όμως ο Rui ήταν ‘ξύπνιος’ στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.»

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί δε μοιάζει χειρότερο από αυτό του Raul, όμως φυσικά δεν είναι καλό πού έχουμε ξανά στην ομάδα μας έναν τέτοιο τραυματισμό. Τον είδα μετά μαζί με τον γιατρό, και έχει τις αισθήσεις του, το οποίο είναι το σημαντικότερο για μας.»

«Συνεχίσαμε να πιέζουμε μετά τον τραυματισμό του Rui, πιέσαμε για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά σήμερα.»

Σε αυτή τη φάση ο Romain Saiss θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει πέναλτι.
Σε αυτή τη φάση ο Romain Saiss θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com