Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρηση του Molineux για την μεγάλη σημασία της νίκης επί των Λύκων, για την απόδοση των Kabak και Phillips και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Rui Patricio.

Ο Γερμανός ξεκίνησε μιλώντας για τον keeper των Λύκων:

“ Ήταν κάτι απαίσιο. Μίλησα όμως με το τεχνικό επιτελείο της Wolves και είναι αισιόδοξοι. Ήταν ένα πραγματικό σοκ αυτό που συνέβη. ”

“ Είναι κρίμα που συνέβη αυτό. Σε άθλημα επαφής συμβαίνει κατά καιρούς. Είμαι πιο χαλαρός γιατί η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο. Δεν πρέπει να συμβεί, αλλά μπορεί να συμβεί. ”

Για την νίκη και την εμφάνιση των Reds:

“ Είχαμε πολλές καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Αμυντικά το παιχνίδι μας ήταν καλό. Δεν μου άρεσε η αρχή, γιατί δεν ήμασταν αρκετά ενεργοί. ”

“ Αμυνθήκαμε όμως καλά και εμείς καλοί στις αντεπιθέσεις. Είχαμε αρκετές καλές ποδοσφαιρικές στιγμές. ”

“ Το γκολ που σκοράραμε ήταν πανέμορφο. Νόμιζα πως θα μπορούσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας, όμως τελικά δεν συνέβη αυτό. ”

“ Είχαμε πολλά καλά νέα από τον σημερινό αγώνα, όμως το σημαντικότερο ήταν οι τρεις βαθμοί. Τώρα θα πάμε στην διακοπή των εθνικών ομάδων με ένα καλό συναίσθημα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την νίκη. Ο Robbo είπε πως ήταν: τρεις άσχημοι βαθμοί. Πείτε την άσχημη, πείτε την βρώμικη, πείτε όπως θέλετε (τη νίκη της ομάδας). Ήταν όμως τρεις βαθμοί. ”

Για τον Oxlade-Chamberlain που έδειξε σε καλή κατάσταση:

“ Ο Ox μπήκε και έφερε μια ανάσα καθαρού αέρα στον αγώνα. ”

Για τον Jota:

“ Είναι ένας παίκτης με κλάση, τον οποίο όμως δεν μπορούμε να τον έχουμε ως δεδομένο. Ήταν εκτός για 3 μήνες, επέστρεψε και έκανε αισθητή την παρουσία του. ”

“ Αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Στο γκολ είχαμε μια τέλεια στιγμή. ”

Για την συνεργασία των Kabak και Phillips:

“ Οι δύο μας στόπερ αγωνίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τα πήγαν τόσο καλά. ”

“ Είναι δύσκολο να αμυνθείς κόντρα στην ταχύτητα του Traore. Είχαν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση και τα πήγαν τόσο καλά. ”

Αν θα πρέπει οι επόπτες να σηκώνουν πιο νωρίς την σημαία τους στα οφσάιντ:

“ Όλοι βλέπουν πως υπάρχει οφσάιντ, όμως αυτοί είναι οι κανόνες. Έχουμε ξαναμιλήσει για μερικούς κανόνες, οι οποίοι χρειάζονται αναθεώρηση. ”

Αν έλειψε κάτι από την ομάδα:

“ Είχαμε καλές στιγμές, όμως η τελική πάσα δεν ήταν πάντα εκεί. Θέλαμε όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα. ”

Για το γεγονός ότι η Liverpool νίκησε πριν τη διακοπή:

“ Είναι σημαντικό. Δεν είχαμε τόσες πολλές καλές στιγμές τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να είναι αυτός ο αγώνας, η νέα μας αρχή. ”

Για την διάθεση των παικτών του να παλέψουν:

“ Σημασία έχει η Liverpool να είναι πάντα έτοιμη να παλεύει με όλα όσα έχει για να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό, ακόμη και στις βραδιές που δεν είμαστε στα καλύτερα μας.”

Σημαντική νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com