Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή των van Dijk, Gomez και Matip

Ο Klopp για την επιστροφή των van Dijk, Gomez και Matip

Ο Jürgen Klopp ελπίζει να είναι πανέτοιμα τα τρία βασικά του στόπερ, δηλαδή οι Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip για την έναρξη της προετοιμασίας, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ολλανδικά δημοσιεύματα θέλουν τον Virgil να δίνει μάχη, για να δώσει το παρών στο EURO του καλοκαιριού, όμως η προετοιμασία είναι ένας πιο ρεαλιστικός στόχος, όπως ανέφερε και ο Γερμανός.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε αν οι Virgil και Gomez θα προλάβουν το EURO:

“ Δεν είναι δική μου απόφαση, όμως αν κρίνω από τις πληροφορίες που έχω, θα έλεγα πως δεν είναι πιθανό. ”

“ Δεν είναι πως δεν θα τους αφήσω να πάνε, γιατί δεν θέλω να πρέπει να το κάνω αυτό, όπως και να έχει, είναι λόγω του μεγέθους των τραυματισμών τους. ”

“ Όλοι ελπίζουμε να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία μαζί μας, αυτό είναι που ελπίζουμε. Για τον Joel τα πράγματα είναι πάνω κάτω τα ίδια. ”

“ Πρόκειται για πραγματικά σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έχει σημασία να μιλήσουμε τώρα για τις διοργανώσεις, στις οποίες μπορούν να παίξουν. ”

“ Είμαι είμαι πάντα ανοικτός για θετικές εκπλήξεις, αν ξαφνικά επέστρεφαν στις προπονήσεις. Κανείς όμως δεν μου έχει πει, πως θα συμβεί αυτό. ”

“ Οι δύο (van Dijk και Gomez) δείχνουν (να είναι) καλύτερα από τον Joel, αφού εκείνος φοράει ακόμα την προστατευτική μπότα. Ο Joe όμως δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο. ”

“ Ο Virgil έχει ξεκινήσει τρέξιμο, όμως είναι πραγματικά δύσκολο. ”

“ Θα είμαστε πραγματικά πανευτυχείς, όταν είναι ξανά έτοιμοι να προπονηθούν μαζί μας στην έναρξη της προετοιμασίας. Το EURO δεν το σκέφτομαι. ” Είπε ο Klopp.

“ Πότε πρέπει να επιστρέψεις, για να παίξεις στο EURO; Μια εβδομάδα πριν; Την ημέρα έναρξης του EURO; Δεν ξέρω. ”

“ Ίσως να καταλαβαίνω την ανάγκη (να αγωνιστούν) όμως δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την απόφαση και δεν θα το κάνουμε. Θα είναι έτοιμοι, όταν είναι έτοιμοι. ”

Ο Joe Gomez τραυματίστηκε σοβαρά τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com