Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Kabak και Fabinho

Ο Klopp για Kabak και Fabinho

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει της αναμετρήσεις με την Wolves αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε ο Ozan Kabak, καθώς και σημασία του να αγωνίζεται ο Fabinho στη φυσική του θέση, στον χώρο του κέντρου.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Ozan και την κριτική που δέχθηκε, αμέσως μόλις ήρθε στην ομάδα:

“ Δεν το αντιμετώπισα ως πρόβλημα. Το άκουσα, αλλά δεν το διάβασα. Υπήρξε κριτική για τον Ozan, αμέσως μόλις ήρθε στην ομάδα. ”

“ Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε. Φέρνουμε ένα 20χρονο παιδί και όλοι θέλουν από εκείνο να λύσει όλα μας τα αμυντικά προβλήματα σε ένα δευτερόλεπτο, χωρίς να του δώσουν χρόνο. ”

“ Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Κάνουμε κριτική και στους εαυτούς μας και στα παιδιά. ”

“ Ο Ozan από την πρώτη στιγμή έπαιξε πολύ καλά. Αν έπαιξε όσο καλά μπορεί, αν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση; Πιθανότατα όχι. ”

“ Μίλησα όμως και για τον Ben Davies και εξήγησα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. ”

“ Προσπαθεί όμως να προσαρμοστεί, όταν όμως προσπαθείς να το κάνεις αυτό αμέσως, δεν μπορείς να είσαι ο φυσικός εαυτός σου, επειδή προσπαθείς και να συνηθίσει τα άλλα άτομα και σου παίρνει χρόνος να κάνεις και τα δύο. Προσπαθεί να προσαρμοστεί και να είναι ο εαυτός του. ”

“ Είμαι χαρούμενος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και φυσικά όλοι ήξεραν ότι είναι καταπληκτικό ταλέντο 20 ετών. Αυτό δεν το βλέπω όμως ως πρόβλημα, ώστε να μην μπορέσουμε τον χρησιμοποιήσουμε στο πλευρό του Virgil, του Joe και του Joel. ”

Για την χρησιμοποίηση του Fabinho στο κέντρο στον αγώνα της Τετάρτης:

“ Θα ήθελα να ξεκινήσω, λέγοντας πως ο Gini Wijnaldum έκανε μια εκπληκτική δουλειά. ”

“ Όταν χρησιμοποιείς τον Gini ως εξάρι, τον χάνεις από το 8αρι, οπότε πολλά πράγματα που ήταν αρχικά τακτοποιημένα, δεν είναι πλέον. ”

“ Ναι, ο Fabinho τους βοηθά όλους στον αγωνιστικό χώρο σε όλες τις κατευθύνσεις, αν μπορεί να παίξει στη φυσική του θέση. Αυτό είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Ναι, γίνεται πιο εύκολο και για τον Thiago, όμως δεν σημαίνει πως επειδή επέστρεψε ένας παίκτης, όλα θα κάνουν κλικ ξανά. ”

“ Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι, όμως εκείνη τη νύχτα μας βοήθησε. Όλοι μας οι μέσοι έκαναν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. ”

“ Ο Fabinho έπαιξε ως εξάρι για πρώτη φορά μετά από καιρό και μπορούσατε να δείτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην άμυνα και στην κυκλοφορία της μπάλας. Είδατε τον Gini να αγωνίζεται ως 8αρι και να συμμετέχει με το μυαλό του στην άμυνα, όπως και ο Thiago. ”

“ Όταν ο Fabinho παίζει ως εξάρι, είναι φυσικά η καλύτερη θέση τόσο για εκείνον, όσο και για εμάς. ”

Ο Fabinho εντυπωσίασε στη Βουδαπέστη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com