Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/3/2017 Νίκη επί Burnely με ανατροπή (vid)

Σαν σήμερα: 12/3/2017 Νίκη επί Burnely με ανατροπή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν με ανατροπή την Burnley στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την είσοδό στην 4άδα.

Οι Κόκκινοι έχοντας μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είχαν σαν στόχο να τερματίσουν μέσα στην πρώτη 4άδα, ώστε να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Εμπόδιο στην προσπάθειά τους αυτή εκείνο το απόγευμα Κυριακής, η πάντα σκληροτράχηλη Burnley.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 7′ με τον Ashley Barnes, κάνοντας ακόμα δυσκολότερο το έργο των Reds. Οι Κόκκινοι δεν πτοήθηκαν ως συνήθως και με την βοήθεια του κοινού τους, ισοφάρισαν στο 45’+1′ με τον Georginio Wijnaldum, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο διώξιμο της άμυνας των Clarets.

Την ανατροπή στο σκορ οι Reds πέτυχαν στο 61′ με τον Emre Can από ασίστ του Divock Origi, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της συνάντησης, που βρήκε τους Κόκκινους στην 4η θέση της βαθμολογίας, 5 βαθμούς περισσότερους από την Arsenal και 6 από την Manchester Utd, αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της χρονιάς, πέτυχαν τον στόχο τους.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.145 θεατές και διαιτητής ήταν ο Craig Pawson.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 12/3/2017 Νίκη επί Burnely με ανατροπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com