Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει για γεμάτα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν η PL

Ελπίζει για γεμάτα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν η PL

Η Premier League ελπίζει να είναι ξανά γεμάτα τα γήπεδα, με την έναρξη της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο, όπως ανέφερε ο CEO του πρωταθλήματος, Richard Masters στις τελευταίες του δηλώσεις.

Το πρώτο βήμα θα είναι η επιστροφή του κόσμου σε όλα τα γήπεδα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με την Liverpool να έχει την υποστήριξη του κόσμου της στον αγώνα με την Crystal Palace, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια νέα ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19.

Ο Richard Masters είπε σχετικά με την επιστροφή του κόσμου:

“ Το πρώτο βήμα είναι να δούμε την απονομή του τροπαίου τον Μάιο, μπροστά σε 10.000 οπαδούς, σε κάποιο γήπεδο της χώρας. ”

“ Το επόμενο θα είναι να έχουμε γεμάτα γήπεδα, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί με την έναρξη της νέας σεζόν. ”

“ Πρέπει να ενώσουμε τις ομάδες της Premier League και να φτιάξουμε ένα πλάνο για το μέλλον. Πολλά έχουν συμβεί μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και το επόμενο έτος, είναι το τελευταίο του τρέχοντος οικονομικού μου προγράμματος. Πρέπει θα θέσουμε ένα ξεκάθαρο και ασφαλές οικονομικό πλάνο για την Premier League και για τα υπόλοιπα μέλη της πυραμίδας για τα επόμενα τρία χρόνια. ”

“ Αν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό με επιτυχία μέχρι το τέλος του φετινού έτους, τότε θα κριθεί ως επιτυχημένο. Αν προσθέσουμε σε αυτό μια κατάκτηση του Champions League και ίσως μια κατάκτηση του EURO από την Αγγλία, τότε θα είναι ένα ακόμη καλύτερο έτος. ”

Αντίστροφη μέτρηση για το γεμάτο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com