Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Angelino: «Η Liverpool έχει την πίεση»

Angelino: «Η Liverpool έχει την πίεση»

Ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της RB Leipzig και πρώην παίκτης της Manchester City, Angelino μιλώντας στα Αγγλικά media για τον αυριανό επαναληπτικό με την Liverpool, τόνισε πως η πίεση βρίσκεται στους Reds και ανέφερε πως η ομάδα του Jürgen Klopp παραμένει καταπληκτική, παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα της.

Για τον πρώτο αγώνα της Βουδαπέστης, είπε:

“ Ήταν σκληρό, γιατί νομίζω πως κάναμε ένα καλό ματς. ”

“ Βρεθήκαμε μερικές φορές πίσω από τα δύο τους ακραία back. Ο Alexander-Arnold είναι απίστευτος με την μπάλα στα πόδια, καθώς και στην επίθεση. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο, οπότε εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αδυναμία του. Ελπίζουμε να βρούμε μερικές ευκαιρίες, όπως κάναμε και στον πρώτο αγώνα. Το λάθος που κάναμε, ήταν ότι δεν τις τελειώσαμε. ”

“ Θα μπορούσαμε να τους είχαμε βάλει λίγη πίεση, αν είχαμε σκοράρει με μια από τις ευκαιρίες μας. Νιώσαμε πως κάναμε δύο λάθη και μια ομάδα, όπως η Liverpool, με την ποιότητα που διαθέτει, θα σε σκοτώσει, αν της αφήσεις ένα μικρό περιθώριο. ”

Για τον επαναληπτικό: 

“ Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί παίξαμε δυνατά στο πρώτο παιχνίδι. Αν δεν κάνουμε λάθη και αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, μπορούμε να το γυρίσουμε. Υπάρχουν άλλα 90 λεπτά και θα είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. ”

“ Η πίεση, θα έλεγα πως είναι περισσότερο σε εκείνους, από ότι σε εμάς. Είμαστε το αουτσάιντερ, γιατί είμαστε πίσω στο σκορ. ”

Για την Liverpool και την απουσία του Virgil van Dijk:

“ Εννοείται, πως ήταν πολύ σημαντικός για εκείνους. Ήταν πολύ δυνατός. Στην τελική, δεν έχουν πολλές αλλαγές. Εξακολουθούν να έχουν μια δυνατή ενδεκάδα. ”

“ Δεν κέρδισαν χωρίς λόγο την Premier League και το Champions League. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια τέλειος. Παραμένουν όμως μια απίστευτη ομάδα με σπουδαία ποιότητα. Έχουν σπουδαία ποιότητα επιθετικά και όταν επιστρέψει ο van Dijk, θα είναι απίστευτος. ”

“ Κάθε ομάδα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Μπορούν να κερδίσουν τον καθένα, όταν βρίσκονται στη μέρα τους και είναι υγιείς, οπότε θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. ” Πρόσθεσε ο Angelino.

“ Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες και σίγουρα θα προσπαθήσουν σύντομα να επιστρέψουν στα καλύτερα τους. Ελπίζουμε να μην γίνει στον αγώνα εναντίον μας. Μπορούν να περιμένουμε λίγο περισσότερο. ”

Να τελειώσουν την δουλειά θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com