Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Έχω ήδη προσαρμοστεί στη Liverpool»

Kabak: «Έχω ήδη προσαρμοστεί στη Liverpool»

Τον πρώτο του μήνα στη Liverpool συμπλήρωσε ο Ozan Kabak, έχοντας ήδη αγωνιστεί πέντε φορές βασικός και καταφέρει να προσαρμοστεί, όπως ανέφερε ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Τούρκος στόπερ αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, μετά τον αγώνα με την Chelsea και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Fulham, όμως αναμένεται να επιστρέψει στον αυριανό επαναληπτικό με την RB Leipzig.

Για την προσαρμογή του στην ομάδα ανέφερε:

“ Έχει περάσει ένας μήνας και μπορώ να πω, πως έχω ήδη προσαρμοστεί. Είναι μια μεγάλη ευθύνη για εμένα, γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς στη θέση των στόπερ. ”

“ Πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθώ την ομάδα. Όπως ήδη είπα, η ευθύνη μου είναι μεγάλη, όμως μπορώ να καταφέρω. ”

Για την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί στη Liverpool:

“ Είναι καταπληκτικό να είσαι παίκτης της Liverpool. Καταπληκτικό. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γιατί ως παιδί ήθελα πάντα να παίξω για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο, μαζί με αυτούς τους υπέροχους παίκτες. Τώρα είμαι εδώ θέλω να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και περήφανους. ”

Για την Premier League:

“ Στην Αγγλία το επίπεδο είναι πραγματικά υψηλό. Στην Bundesliga υπάρχει επίσης ένα υψηλό επίπεδο, όμως θεωρώ πως η Premier League έχει μεγαλύτερη ένταση και καλύτερη φυσική ποιότητα. Είναι το υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου και προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτό. ” Είπε ο Kabak.

“ Τα έδωσα όλα τον τελευταίο μήνα, όμως είναι δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ, γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και καλές ομάδες στην Premier League. ”

Πέντε συμμετοχές ήδη για τον Ozan Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com