Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Mo Salah

Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Mo Salah

Η νέα διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων απέχει μόνο λίγες ημέρες και ο Mohamed Salah έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Liverpool που κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η FIFA έχει δώσει την δυνατότητα τους συλλόγους να μην επιτρέψουν στους παίκτες τους να ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες, έτσι ώστε να προστατεύουν από τον κορονοϊό.

Παίκτες όπως οι Diogo Jota και Naby Keita θα παραμείνουν στο Merseyside, με την ομάδα να μην τους επιτρέπει να αγωνιστούν σε χώρα, η οποία βρίσκεται στην κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι τρεις Βραζιλιάνοι παίκτες της ομάδας, Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho θα παραμείνουν στο Νησί, αφού τα προκριματικά της CONMEBOL για τον Μάρτιο ακυρώθηκαν, μετά από σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας, για να αποφευχθεί τυχόν διασπορά του κορονοϊού.

Ο Mohamed Salah όμως, όπως όλα δείχνουν θα ενταχθεί στην εθνική Αιγύπτου και θα αγωνιστεί στους αγώνες με Κένυα και Κομόρες για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο πρώτος σκόρερ των Reds στη φετινή σεζόν είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό τον Νοέμβριο, κατά την παρουσία του στην εθνική Αιγύπτου και είχε χάσει, τόσο τις αναμετρήσεις των Φαραώ, όσο και τον αγώνα της Liverpool με την Leicester.

Ο Mo Salah θα ενισχύσει την χώρα του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com