Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα παρατήσουμε την Premier League λόγω του Champions League»

Klopp: «Δεν θα παρατήσουμε την Premier League λόγω του Champions League»

Η Liverpool έχει μπροστά της δύο κρίσιμους αγώνες, τον σημερινό εναντίον της Fulham, με την ομάδα να θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες εισόδου στην πρώτη τετράδα και την Τετάρτη κόντρα στην RB Leipzig για την φάση των 16 του Uefa Champions League, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι Reds όμως δεν πρόκειται να επιλέξουν παιχνίδι, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με τους Cottagers.

“ Παίζουμε με την Fulham και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουμε την RB Leipzig και δεν έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάκτηση του Champions League, καθώς πρέπει πρώτα να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο γύρο. Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια, με μόνο δύο μέρες να μεσολαβούν. Παίξαμε Πέμπτη, παίζουμε Κυριακή και ξαναπαίζουμε Τετάρτη.

“ Θα δούμε ποιους θα παρατάξουμε την Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι μπορούν να παίξουν την ΤετάρτηΔεν έχουμε όμως παρατήσει την Premier League, λόγω του Champions League και δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. ”

“ Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι, στο οποίο μπορούμε να χάσουμε και να πει ο κόσμος: » Αχ, κοιτάξτε την ενδεκάδα. ”

“ Η Liverpool είναι πολύ μεγάλη και ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα δεν παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κάμερες, παίζουμε για τον λαό μας και αισθανόμαστε την ευθύνη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη. ”

“ Αν αυτό δεν συμβεί κάποια φορά, τότε ο κόσμος θα σκεφτεί: » Δεν ήταν αρκετά καλοί.». Η στάση μας όμως δεν έχει αλλάξει. ”

Οι Reds δεν διαλέγουν διοργανώσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com