Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από την τελευταία μου στην Dortmund»

Klopp: «Η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από την τελευταία μου στην Dortmund»

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει ουκ ολίγες συγκρίσεις μεταξύ της φετινής σεζόν της Liverpool και της τελευταίας του Jürgen Klopp στην Borussia Dortmund, δηλαδή την σεζόν 2014-15, όταν η Γερμανική ομάδα δεν παρουσίαζε καθόλου καλή αγωνιστική εικόνα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δύο σεζόν:

“ Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, είμαι ο Jürgen Klopp που ήμουν και στην Borussia Dortmund. Στην Dortmund είχα μια πολύ επιτυχημένη πορεία και έπειτα κάτι συνέβη. ”

“ Εκείνη όμως η κατάσταση δεν ήταν ούτε καν κοντά με την τωρινή. Η κατάσταση της Dortmund δεν έμοιαζε ούτε κατά το ήμισυ με την τωρινή. ”

“ Από πλευράς τραυματισμών, η κατάσταση δεν ήταν ούτε κατά το ήμισυ όσο κακή είναι η φετινή και είχαμε πολλούς λιγότερους βαθμούς μετά το πρώτο μισό της σεζόν. Η διαφορά, ήταν πως είχαμε τραυματισμούς και αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο μισό της σεζόν ήταν παρόμοιο, όμως στο δεύτερο μισό επέστρεψαν όλοι. ”

“ Ήξερα από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου μισού πως θα έχουμε χειμερινή διακοπή και ήξερα πως όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν, μόλις ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το δεύτερο μισό της σεζόν. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, γιατί την φετινή σεζόν δεν θα επιστρέψει σχεδόν κανείς. ”

“ Απλά δεν μπορείτε να τις συγκρίνετε. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις, αλλά το πρόβλημα δεν σταματά. Πρέπει να αλλάζουμε ξανά και ξανά και ξανά. ”

“ Πρέπει να αλλάζουμε και τα πράγματα δεν δουλεύουν για εμάς. Δεν μπορείς να πεις: » Έλα, ας είμαστε έτσι. «. Το δουλεύουμε. ”

“ Δεν είναι όμως εύκολο. Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να κερδίζουμε αγώνες. Αυτό αλλάζει τα πάντα.”

Δύσκολη η φετινή σεζόν για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com