Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/2/2005 Νίκη επί Leverkusen στον δρόμο για την Πόλη (vid)

Σαν σήμερα: 22/2/2005 Νίκη επί Leverkusen στον δρόμο για την Πόλη (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Bayer 04 Leverkusen στο Anfield για την φάση των 16 του Champions League και θα συνεχίσουν την τρελλή τους πορεία προς τον τελικό της Πόλης.

Οι Κόκκινοι που ήταν outsider στην διοργάνωση, υποδέχθηκαν την Γερμανική ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο του Anfield, έδειξαν από νωρίς ποιος ήταν το πραγματικό φαβορί του παιχνιδιού. Μόλις στο 15′ ο Luis Garcia από ασίστ του Igor Biscan με πλασέ κάτω από το σώμα του Hans-Jörg Butt θα ανοίξει το σκορ. Στο 35′ ο John Arne Risse θα διπλασιάσει τα τέρματα των Reds με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ, για να σημειώσει το 3-0 ο Didi Hamann με τον ίδιο τρόπο στο 90′.

Οι Γερμανοί θα επωφεληθούν στην επόμενη φάση μία ασταθή επέμβαση του Jerzy Dudek, για να μειώσουν με τον França σε 3-1, δίνοντας ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό στους οπαδούς τους.

Να αναφέρουμε ότι με την Bayer 04 Leverkusen σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίσθηκε ο μετέπειτα παίτης των Reds, Andriy Voronin.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ Τρίτης 40.952 θεατές, ανάμεσά τους και 11 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κύρος Βασάρας.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ από τις δύο συναντήσεις με τους Γερμανούς:

Σαν σήμερα: 22/2/2005 Νίκη επί Leverkusen στον δρόμο για την Πόλη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com