Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Σκιά του εαυτού της η Liverpool»

Souness: «Σκιά του εαυτού της η Liverpool»

Σκληρή κριτική άσκησε στη Liverpool ο θρύλος της ομάδας, Graeme Souness μετά την εντός έδρας ήττα από την Everton το απόγευμα του Σαββάτου, μιλώντας στην εκπομπή του Sky Sports.

Ο Souness συγκεκριμένα είπε μετά τη λήξη του αγώνα:

“ Η Liverpool είμαι μια σκιά του εαυτού της. Συγχαρητήρια στην Everton, ήταν άξια η νίκη της. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Η Liverpool είχε 71% της κατοχής, όμως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απλά άλλαζε πασούλες σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ η Everton έκανε την δουλειά της. ”

“ Αμύνθηκε όπως έπρεπε, ενώ ο τερματοφύλακας της έκανε πολύ καλές αποκρούσεις, όπως πρέπει να κάνουν οι τερματοφύλακες. ”

“ Ως οπαδός της Liverpool, είμαι βαθιά απογοητευμένος από την ομάδα. Δεν έδειξε να έχει ενέργεια και να θέλει να παλέψει πραγματικά. Δεν ήταν αρκετά επιθετική και η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Στο ημίχρονο περίμενα μια αντίδραση στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου μέρους και νομίζω πως την είδαμε αυτή. Μετά από αυτό το 10λεπτο, έπεσαν όμως ξανά. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος παίκτης της Liverpool που να πιστεύει πως η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι απόψε. ” Δήλωσε ο Souness.

“ Όταν σκέφτεσαι τι ομάδα ήταν η Liverpool τα τελευταία τρία χρόνια, μια ομάδα που δεν ήθελε κανείς να αντιμετωπίσει, μια ομάδα που ερχόταν πάντα πρώτη, ήταν πολύ επιθετική και πραγματικά ήταν απαίσιο πολλές φορές για τον αντίπαλο που έπρεπε να την αντιμετωπίσει. ”

“ Τώρα, όλοι θέλουν να την αντιμετωπίσουν. Είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Με πονάει που το λέω αυτό, αλλά είναι ένας εύκολος αντίπαλος. ”

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com