Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Δεν ξέρω αν αυτή η νίκη με γράφει στην ιστορία της ομάδας»

Ancelotti: «Δεν ξέρω αν αυτή η νίκη με γράφει στην ιστορία της ομάδας»

Ο, τι και αν γίνει από εδώ και πέρα, τα βιβλία της ποδοσφαιρικής ιστορίας έχουν γράψει ότι η Everton επί Ancelotti κέρδισε στο Anfield μετά από 22 χρόνια.
Ο πολύπειρος Ιταλός προπονητής ηγήθηκε της νίκης της ομάδας του στο Merseyside Derby, η οποία ήταν η πρώτη σε αυτά τα παιχνίδια για τους Toffees από το 2010 και στην έδρα της Liverpool από το 1999.

Στον Carlo Ancelotti ζητήθηκε να σχολιάσει τόσο αυτό το ορόσημο, όπως ήταν πλήρως αναμενόμενο, όπως και το γενικότερο κλίμα πού διακατέχει το εσωτερικό περιβάλλον της Everton μετά από αυτό το διπλό.

Πάμε να δούμε τις κυριότερες δηλώσεις της συνέντευξης τύπου του:

«Νομίζω ότι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στην ομάδα είναι ο Duncan (Ferguson, ο βοηθός του)

«Αυτό πού σημαίνει αυτή μας η επιτυχία είναι ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρησιμοποιώντας την ποιότητά μας, η οποία δεν είναι η ίδια τεχνική ποιότητα με αυτή της Liverpool, όμως έχουμε δυνατό πνεύμα αυτή την περίοδο και η πίστη μας βελτιώνεται (αυξάνεται)

«Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε σε αυτό, όμως νομίζω ότι αυτή η εμφάνιση μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας. Αυτό το εκτός έδρας σερί είναι φανταστικό, όμως το εντός έδρας δεν είναι αρκετά καλό.»

Έπειτα ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι πλέον η ιστορία της Everton έχει γράψει το όνομά του, λόγω του σπασίματος αυτού του πολυετούς σερί αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας του εναντίον των Reds:

«Συνειδητοποιώ ότι είμαι ο προπονητής πού νίκησε τη Liverpool μετά από 21 χρόνια.»

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό για να είμαι στην ιστορία της ομάδας, όμως ακόμα και να μην είναι αρκετό θα συνεχίσω να δουλεύω!»

Ancelotti, Doucoure και Holgate μετά το τέλος του ντέρμπι στο Anfield.
Ancelotti, Doucoure και Holgate μετά το τέλος του ντέρμπι στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com