Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε και η Everton από το Anfield

Πέρασε και η Everton από το Anfield

Η Liverpool συνεχίζει με ήττες στην Premier League, αφού η Everton πέρασε με 0-2 από το Anfield, νικώντας για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια τους Reds.

Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με συνταγή Champions League παρατάχθηκε στο Merseyside Derby η Liverpool, αφού ξεκίνησε με την ενδεκάδα του αγώνα με την Leipzig την περασμένη Τρίτη. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, οι Toffees είχαν καλή στιγμή με τον Gofrey, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν έκανε σωστή τελική. Η Everton δεν σκόραρε και στο 1′, όμως το έκανε στο 3′, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με τον Richarlison, ο οποίος έλαβε την πάσα του James, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Thiago και Kabak και εκτέλεσε τον Alisson. Το μακρινό φάουλ του James Rodriguez στο 17′ κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Alisson και δύο λεπτά αργότερα, οι πρωταθλητές είχαν την πρώτη τους δική του ευκαιρία με πλασέ του Firmino, το οποίο τελικά κατέληξε κόρνερ, ενώ κοντά στο 1-1 έφτασαν οι Reds με την εκτός περιοχής προσπάθεια του Henderson, την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Pickford, όπως έκανε και με το δυνατό σουτ του Trent Alexander-Arnold, απομακρύνοντας το σε κόρνερ. Τα προβλήματα για την ομάδα του Klopp συνεχίστηκαν, αφού ι Γερμανός είδε και τον αρχηγό, Jordan Henderson να τραυματίζεται (μυϊκό πρόβλημα) και να μην μπορεί να συνεχίσει αν και προσπάθησε, με τον Nat Phillips να παίρνει την θέση του αρχηγού στο 29′. Οι Toffees προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το σουτ που υπέστησαν οι Reds και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 33′, αρχικά με κεφαλιά του Coleman και στη συνέχεια με μακρινό σουτ του Digne. Ο Phillips είχε τη δική του τελική στο 37′, μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Β’ Ημίχρονο: Με το καλημέρα δεύτερο μέρος απείλησαν οι Reds με κεφαλιά του Mane, όμως ο Pickford μπλόκαρε. Ο Σενεγαλέζος απείλησε με κεφαλιά και στο 50′, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει εστία.  Στο 63′ οι Reds έκαναν την δεύτερη αλλαγή τους, με τον Shaqiri να παίρνει την θέση του Curtis Jones και παραλίγο να δώσει την ασίστ στον Salah για να ισοφαρίσει ο τελευταίος στο 68′, όμως ο Pickford είχε αντίθετη άποψη. Ούτε με το πολύ κακό σουτ του Firmino ισοφάρισαν οι Reds και τελικά η Everton ήταν αυτή που μπόρεσε να βρει το επόμενο γκολ του αγώνα. Οι Toffees κέρδισαν πέναλτι στην μοναδική τους απειλητική αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Calvert-Lewin, το οποίο κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Sigurdsson στο 81′. Η Liverpool προσπάθησε να μειώσει με τον Firmino, αμέσως μετά το 0-2, όμως αυτή η προσπάθεια του Βραζιλιάνου κατέληξε κόρνερ. Ο Pickford μπόρεσε να αποκρούσει και το πλασέ του Wijnaldum στις καθυστερήσεις του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Κυριακή εναντίον της Sheffield United.

Όλα και στραβά και σήμερα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com