Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/2/2012 Εμφατική πρόκριση επί Brighton στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα: 19/2/2012 Εμφατική πρόκριση επί Brighton στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα διασύρουν την Brighton στον 5ο γύρο του FA Cup και θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό στο Wembley.

Οι «Γλάροι» ερχόντουσαν ορεξάτοι στο Anfield, ελπίζοντας να προκαλέσουν μία από τις εκπλήξεις που έκαναν ανάρπαστο ανά τα χρόνια το κύπελλο Αγγλίας. Όμως τους κόπηκε η όρεξη πολύ νωρίς. Μόλις στο 5′ ο Martin Skrtel από ασίστ του Steven Gerrard θα ανοίξει το σκορ.

Παρ’ όλο το γρήγορο γκολ των Κόκκινων, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δυσκολέψουν τους γηπεδούχους και στο 17′ ισοφάρισαν με τον Kazenga LuaLua, για να χτυπήσει το κουδούνι του κινδύνου στους Reds που επιτάχυναν τον ρυθμό τους. Έτσι στο 44′ και με την βοήθεια του Liam Bridcutt που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ξαναμπήκαν στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το μαρτύριο των Seagulls πήρε διαστάσεις. Στο 57′ ο Andy Carroll από ασίστ του Stewart Downing θα σημειώσει το 3-1, με τον Captain Fantastic Steven Gerrard στο 71′ να γράφει το 4-1. Το γκολ του Captain χρεώνεται ως αυτογκόλ σε κάποιες περιπτώσεις στατιστικών μέσων ενημέρωσης. Με αυτό το δεδομένο, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας ο αντίπαλος σκόραρε 3 αυτογκόλ σε ένα παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Lewis Dunk με αυτογκόλ θα κάνει τα τέρματα των Reds πέντε, για να κάνει το τελικό 6-1 ο Luis Suarez από ασίστ του Andy Carroll στο 85′. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μάλιστα έχασε και πέναλτι.

Έτσι οι Κόκκινοι προκρίθηκαν θριαμβευτικά στον 6ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα συναντούσαν την Stoke City στο Anfield.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής βρέθηκαν 43.940 θεατές και διαιτητής ήταν ο Andre Marriner.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 19/2/2012 Εμφατική πρόκριση επί Brighton στο FA Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com