Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Δεν είναι απίθανη η ανατροπή»

Nagelsmann: «Δεν είναι απίθανη η ανατροπή»

Για την χθεσινοβραδινή ήττα από την Liverpool μίλησε ο προπονητής της RB Leipzig, Julian Nagelsmann, τονίζοντας πως οι Reds ήταν απλά πιο αποτελεσματική από τη δική του και πως όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού.

Ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας δήλωσε:

“ Η μεγάλη διαφορά ήταν πως εκείνοι σκόραραν με τις δύο τους ευκαιρίες, ενώ εμείς δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί με τις τρεις ευκαιρίες που είχαμε. Τιμωρηθήκαμε για τα δύο μεγάλα λάθη που κάναμε και αυτό είναι φυσιολογικό, όταν αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο. ”

“ Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Τα πράγματα για εμάς δεν είναι εύκολα ενόψει του επαναληπτικού, όμως δεν είναι απίθανη (η ανατροπή). Θα τα δώσουμε όλα, για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. ”

“ Είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να σκοράρουμε με αυτές. Δεχθήκαμε όμως δύο εκτός έδρας γκολ. ”

“ Η Liverpool μας σεβόταν και πριν τον αγώνα και θα μας σέβεται ακόμη περισσότερο τώρα. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του πρόσθεσε:

“ Με χαροποίησαν τα 10 πρώτα λεπτά. Πιέσαμε καλά, κερδίσαμε μπάλες και δημιουργήσαμε την πρώτη ευκαιρία, όταν και σημαδέψαμε το δοκάρι. ”

“ Έπειτα πηγαίναμε μετά από την μπάλα, θα έλεγα. Δεν κάναμε επιθέσεις στη σωστή στιγμή και δεν πιέσαμε, όπως στην αρχή. ”

“ Η Liverpool είχε περισσότερη κατοχή, ειδικότερα κατά την ανάπτυξη της και ήταν αρκετά ευέλικτη, αλλά όχι και επικίνδυνη. ”

Προβάδισμα για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com