Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στο Liverpool ο van Dijk

Επέστρεψε στο Liverpool ο van Dijk

Ευχάριστα ήταν τα σημερινά νέα αναφορικά με την πρόοδο της αποθεραπείας του Virgil van Dijk, αφού ο αμυντικός επέστρεψε μετά από δύο και πλέον μήνες στην Αγγλία και το Liverpool, για να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο.

Ο Ολλανδός βρέθηκε στο Dubai από τα μέσα Δεκεμβρίου και προπονούνταν στο Nad al Sheba Complex, μαζί με φυσικοθεραπευτή που του είχε αναθέσει η ομάδα.

Ο Virgil πλέον βρίσκεται στα τελικά στάδια της αποθεραπείας του και με την επιστροφή του στο Νησί, θέλει και να επισπεύσει την επιστροφή του στα γήπεδα.

Έχει δηλωθεί στη λίστα των Reds, τόσο στην Premier League, όσο και στο Uefa Champions League, όμως η ομάδα δεν έχει θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής, ενώ ο Jürgen Klopp είχε δηλώσει πως μόνο με θαύμα θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά ο στόπερ πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Στον van Dijk δόθηκε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο θα ακολουθήσει στο The AXA Training Centre το επόμενο διάστημα.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η Liverpool δεν πρόκειται να βιαστεί και να ρισκάρει με την περίπτωση του, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνας.

Ο Virgil van Dijk τραυματίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com