Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η «μπηχτή» του Maguire (και) στον Klopp για τα σχόλια περί διαιτησίας

Η «μπηχτή» του Maguire (και) στον Klopp για τα σχόλια περί διαιτησίας

Μία αναφορά με έμμεσο αποδέκτη τον Jurgen Klopp έκανε ο Ηarry Maguire μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Manchester United στην έδρα της West Brom.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ole Gunnar Solskaer θεώρησε ότι οι Red Devils αδικήθηκαν στη φάση του δεύτερου ημιχρόνου όπου έγινε πέναλτι εις βάρος του, με τη φάση να εξετάζεται από το VAR και τη United εν τέλει να στερείται ένα μάλλον υπαρκτό πέναλτι, πού όμως έγινε αφότου ο Maguire είχε «συλληφθεί» σε θέση offside.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει παράπονα και για την επικύρωση του γκολ των Baggies, με τον Solskaer όμως να παραδέχεται ότι σωστά μέτρησε, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στο γκολ του Maguire εναντίον της Burnley πού ακυρώθηκε για παρόμοιο λόγο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει την ασυνέπεια πού επικρατεί αυτή τη στιγμή στις αποφάσεις των Video Assistant Referees.

Σε σχέση με τις αναφορές του Maguire, οι αρχικές του δηλώσεις στο κανάλι της Manchester United ήταν οι εξής:

«Από τότε πού κάποιοι άνθρωποι από άλλες ομάδες μίλησαν για μας, δεν έχουμε πάρει απολύτως τίποτα από το VAR.»

«Αυτή τη στιγμή παίζουμε χωρίς αυτούς, οπότε πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν αφήνουμε το παιχνίδι στα χέρια του διαιτητή ή του VAR.»

Στη συνέχεια μίλησε και στο Sky Sports για το πέναλτι πού του έγινε, όπου στη συνέχεια δόθηκε offside εις βάρος του:

«Ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα δοθεί πέναλτι, όμως φαίνεται ότι οι αποφάσεις πηγαίνουν εις βάρος μας αυτή τη στιγμή.»

«Όμως πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δε μπορούμε να βασιζόμαστε στις αποφάσεις του VAR, πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ήττα της Liverpool στο Southampton στις αρχές του έτους ο Jurgen Klopp είχε αναφερθεί στην αναλογία κερδισμένων πέναλτι μεταξύ της ομάδας μας και της Manchester United, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «άκουσε πώς η United έχει κερδίσει σε δύο χρόνια με τον Solskaer περισσότερα πέναλτι απ’ ότι η Liverpool με τον ίδιο σε 5 χρόνια».

Πλην του Klopp, και ο Jose Mourinho είχε κάνει αντίστοιχη δήλωση για το εν λόγω θέμα στις αρχές της σεζόν, με έναν αρκετά…Jose Mourinho τρόπο, λέγοντας ότι ο Bruno Fernandes έχει αποδείξει πόσο καλός εκτελεστής πέναλτι είναι, καθώς είχε αυτή την ευκαιρία περίπου 20 φορές από τότε πού μετακόμισε στην Premier League.

Οι παίκτες της West Brom πανηγυρίζουν το γκολ για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκε ο Harry Maguire.
Οι παίκτες της West Brom πανηγυρίζουν το γκολ για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκε ο Harry Maguire.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com