Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από τη Leicester

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από τη Leicester

O Jurgen Klopp στο Leicester.

Η Liverpool ηττήθηκε νωρίτερα σήμερα εκτός έδρας από την Leicester, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως το σημείο καμπής του αγώνα ήταν το 2-1 των Foxes, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο VAR, όσο και στο πρωτάθλημα που πλέον χάθηκε οριστικά.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για την απόδοση της ομάδας του:

“ Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί. Δεν είναι εύκολο να κυριαρχήσεις εναντίον της Leicester με αυτόν τον τρόπο, ειδικότερα αφού χάσαμε πριν από λίγες μέρες. Ήταν ένα παιχνίδι με παράξενο σκορ. Σημειώσαμε ένα υπέροχο γκολ και δεχθήκαμε ένα παράξενο. Νομίζω όμως πως είναι οφσάιντ. ”

“ Το 2-1 είχε μεγάλη επίδραση στον αγώνα. Εμείς έπρεπε να έχουμε διαφορετική αντίδραση, όμως δεν το κάναμε και στη συνεχεία δεχθήκαμε με πολύ εύκολο το τρίτο γκολ. ”

“ Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πολλά πράγματα συμβαίνουν. Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Μιλήσαμε για αυτό, προς το παρόν, είναι δύσκολο για εμάς. ”

“ Η μόνη διέξοδος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε ακόμα σε θέση να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε. ”

Για την υπόθεση τίτλος:

“ Δεν νομίζω ότι μπορούμε να καλύψουμε αυτό τη διαφορά φέτος. Πρέπει να κερδίσουμε αγώνες. Σήμερα ήταν πολύ καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να αποφύγουμε λάθη και τις ασυνεννοησίες. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε λάθη του VAR, αλλά στα τα δικά μας πρέπει να τα αποφύγουμε. ”

Για το γκολ της ισοφάρισης:

“ Όλοι όσοι ήμασταν στο γήπεδο ήμασταν σίγουροι πως υπήρχε οφσάιντ. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθούμε με χαμόγελο μια τέτοια απόφαση. Δουλέψαμε σκληρά, για να κάνουμε το 1-0 και δεχθήκαμε με σκληρό τρόπο την ισοφάριση. ”

“ Ήταν σκληρό και για τον Ali, ο οποίος είχε τρεις παίκτες μπροστά του και νόμιζε πως ήταν οφσάιντ.”

“ Η αντίδραση μας, μετά την ισοφάριση δεν μου άρεσε. Η Leicester σκόραρε και αυτό ανέβασε την ψυχολογία της. Έπειτα, τους δώσαμε ένα δώρο και έκαναν το 2-1. Αυτό δεν μου άρεσε. ”

Για την συνέχεια:

“ Πρέπει να κάνουμε βήματα προς το καλύτερο και να πάρουμε ξανά τα αποτελέσματα. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, για να πάρουμε την νίκη, αλλά δεν κλείσαμε με ανάλογο τρόπο τον αγώνα. ” Είπε ο Klopp.

“ Την Τρίτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έπειτα ακολουθεί το ντέρμπι. Σκεφτόμαστε ήδη αυτούς τους αγώνες. ”

Για το ντεμπούτο του Kabak:

“ Γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι ο Ozan είναι καλός παίκτης, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι συνηθισμένος σε όλα όσα κάνουμε. ”

“ Στον Ali αρέσει να βγαίνει και αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν. Αυτά τα λάθη συμβαίνουν συνήθως στην προετοιμασία. ”

Kabak και Alisson δεν συνεννοήθηκαν και η Leicester σκόραρε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com