Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Η Liverpool χρειάζεται 3 μεταγραφές το καλοκαίρι»

Carragher: «Η Liverpool χρειάζεται 3 μεταγραφές το καλοκαίρι»

Τα προβλήματα της Liverpool προσπάθησε να αναλύσει ο Jamie Carragher το βράδυ της Δευτέρας στο πάνελ του Sky Sports, τονίζοντας παράλληλα πως οι Reds έχουν ανάγκη από τρεις μεταγραφές.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του Carra:

“ Είναι η ίδια ομάδα τα τελευταία χρόνια. Μπορούμε να κοιτάξουμε τα λεπτά συμμετοχής στην Premier League από τον Αύγουστο του 2018: ο Trent έχει παίξει το 83%, ο van Dijk το 81% και ο Andy Robertson το 94%. ”

“ Ο Jordan Henderson είχε μερικούς τραυματισμούς και ο Gini Wijnaldum σπάνια χάνει παιχνίδια, ενώ και η επιθετική τριάδα δεν τραυματίζεται συχνά. Είναι μια ομάδα που τα έχει πάει καλά και βασικά έχει προσφέρει υπέροχες στιγμές και τρόπαια στον σύλλογο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι λίγο σκληρή η κριτική που ασκείται αυτή τη στιγμή. ”

“ Λυπήθηκα λίγο για τον Robertson χθες (σ.σ. προχθές) στο τελευταίο γκολ. Όταν η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του, σκέφτηκα πως αυτός δεν ήταν ο Robertson, γιατί δεν πήγε αρκετά γρήγορα στην φάση. Δεν ήταν ο εαυτός του. ”

“ Μιλάμε για το πιο επιθετικό και το πιο έντονο full back που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν σωματική και ψυχική κούραση. Για αυτόν τον λόγο, δεν θα κάνω περισσότερη κριτική. Δεν είναι μια ομάδα, η οποία πιστεύει: » Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, τελειώσαμε. «. Απλά δεν έχουν σταματήσει για τρία χρόνια. ” Είπε ο Carragher.

“ Χρειάζονται τρεις μεταγραφές, χρειάζονται έναν στόπερ, ο οποίος ίσως να βρέθηκε με τον Kabak. Κάποιον να αναπληρώσει τον Wijnaldum και κάποιον για την επιθετική τριάδα και δεν μιλάω για τους παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο. ”

“ Μιλάω για τους παίκτες που πρέπει να έρθουν στην ομάδα, όπως έκαναν οι Matip, Wijnaldum, Mane, Salah, Alisson και van Dijk. Αυτό χρειάζεται η Liverpool. ”

Αντικαταστάτη του Wijnaldum χρειάζονται οι Reds, σύμφωνα με τον Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com