Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Foden: «Εμείς αναγκάσαμε τη Liverpool να κάνει αυτά τα λάθη»

Foden: «Εμείς αναγκάσαμε τη Liverpool να κάνει αυτά τα λάθη»

Τον ρόλο πού έπαιξε το στήσιμο και το pressing της Manchester City στα λάθη της Liverpool πού οδήγησαν στα γκολ των Πολιτών έθιξε ο Phil Foden.

Ο νεαρός μέσος-winger των μπλε του Manchester ήταν από τους καλύτερους παίκτες του προχθεσινού αγώνα στο Anfield, πετυχαίνοντας και μακράν το ωραιότερο γκολ του ματς, με σύγκλιση και ταχύτατη απευθείας εκτέλεση προς το τέρμα του Alisson.

O 21χρονος Άγγλος μίλησε στο Sky Sports για τα παραπάνω θέματα, με τα εξής λόγια:

«Είναι θαυμάσιο, κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μεγάλα παιχνίδια σαν αυτά, και δείξαμε αυτό το κουράγιο από το πρώτο λεπτό.»

«Μας το έκαναν τόσο δύσκολο, εμείς όμως δείξαμε το κουράγιο μας για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε, και στο τέλος ανταμειφθήκαμε.»

«Νιώθω ότι μερικές φορές αργούμε να πάρουμε μπροστά. Οπωσδήποτε τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, (όμως) είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.»

«Σίγουρα ‘εκβιάσαμε’ αυτά τα λάθη, είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε στην προπόνηση. Όλοι δούλεψαν ο ένας για τον άλλο και ανταμείφθηκαν σήμερα (προχθές)

Για τη μάχη του τίτλου, ο Foden είπε τα εξής:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, και χρειάζεται να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πόντους και να νικάμε.»

«Όταν κερδίζεις τους πρωταθλητές, η αυτοπεποίθηση όλων φτάνει στον ουρανό. Σε βοηθάει πολύ, δεν είχαμε κερδίσει εδώ για κάποιο διάστημα, οπότε είμαστε χαρούμενοι πού το κάναμε.»

O Phil Foden στο Anfield.
O Phil Foden στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com