Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/2/2011 Νίκη επί Chelsea με rock ‘n’ Raul goal! (vid)

Σαν σήμερα: 6/2/2011 Νίκη επί Chelsea με rock ‘n’ Raul goal! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Chelsea στο Stamford Bridge για το πρωτάθλημα, με τον Raul Meireles να δίνει τη νίκη με καταπληκτικό γκολ!

Οι Κόκκινοι στο παιχνίδι αυτό θα αντιμετώπιζαν για πρώτη φορά τον Fernando Torres, ο οποίος είχε μετακινηθεί στην ομάδα του Λονδίνου, λίγες μέρες νωρίτερα. Όμως τον Ισπανό διεθνή πρώην επιθετικό των Reds, «σίγησαν» οι Jamie Carragher και Daniel Agger, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 66′.

Τρία λεπτά αργότερα ο Captain Fantastic Steven Gerrard θα σεντράρει από δεξιά και ο Raul Meireles στη κίνηση με αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Petr Cech, εν μέσω τρελών πανηγυρισμών από τους Red fans. Το γκολ αυτό του Πορτογάλου διεθνή μέσου ήταν το 4ο του στα 5 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε με τους Κόκκινους.

Το παιχνίδι στο Stamford Bridge εκείνο το απόγευμα Κυριακή παρακολούθησαν 41.829 θεατές και διαιτητής ήταν ο Andre Marriner.

Στο 9′:03″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 6/2/2011 Νίκη επί Chelsea με rock ‘n’ Raul goal!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com