Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η εξήγηση του Klopp για τους τραυματισμούς του Matip

Η εξήγηση του Klopp για τους τραυματισμούς του Matip

O Joel Matip θα αργήσει να ξαναφορέσει -αν ξαναφορέσει- τη φανέλα της Liverpool, καθώς με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τέθηκε στα πιτς για καιρό.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας τραυματίστηκε για άλλη μία φορά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Tottenham, με τη ζημιά στους συνδέσμους του να αποδεικνύεται αρκετά σοβαρή ώστε να στερήσει την παρουσία του από τους Reds στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Jurgen Klopp, αφότου δημοσιοποίησε στο site της ομάδας το αποτέλεσμα της διάγνωσης του Joel, έκρινε σωστό να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για αυτή τη δυσεξήγητη -τουλάχιστον για όσους δεν εμπλέκονται άμεσα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο- συχνότητα τραυματισμών του παίκτη του.

Αφότου ο Γερμανός ανακοίνωσε ότι ο Καμερουνέζος θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν και θα είναι παρών στο ξεκίνημα της pre-season, ανέφερε τα εξής:

«Εν τέλει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μάλλον αυτό έκανε», ξεκινά, αναφερόμενος στο ότι ουσιαστικά ο τραυματισμός του Matip ήταν αποτέλεσμα της αυτοθυσίας του και της πρόθεσής του να βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και να προσπαθεί να αγωνίζεται παρά τους τραυματισμούς του.

«Η κατάσταση είναι η εξής: O Joel δυστυχώς τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη Schalke ουσιαστικά έπαιζε συνέχεια και ποτέ δεν είχε κάτι.»

«Μετά ήταν άτυχος με ένα μαρκάρισμα του Koulibaly στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με τη Napoli (στο 1-0 της σεζόν 2018-19), ήταν ξανά άτυχος στο παιχνίδι με την Everton, λίγο με το πόδι του εδώ και εκεί (σ.σ. υποθέτουμε εννοεί ότι κατά καιρούς αποκόμιζε χτυπήματα στα πόδια του). Σε μία κατάσταση όπως η δική μας -ότι δηλαδή κανείς δε μπορεί να περιμένει γιατί ο Virgil και ο Joe είναι εκτός- έπρεπε πάντα να βρίσκουμε την πρώτη στιγμή πού θα ήταν ξανά σε θέση να αγωνιστεί.»

«Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή, γιατί έκανε ένα θαυμάσιο μαρκάρισμα πού έσωσε τις ζωές μας στο παιχνίδι με την Tottenham, όταν ανέκοψε τον Son.»

«Όμως τραυμάτισε τον αστράγαλό του και συνέχισε να παίζει, και τώρα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησε να παραμείνει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει.»

«Θα τον περιμένουμε. Τώρα έχει (μπροστά του) το υπόλοιπο της σεζόν, μετά το καλοκαίρι, και μετά την pre-season για να γίνει ξανά έτοιμος, και θα είναι ξανά έτοιμος

Ξανά εκτός ο Joel Matip.
Ξανά εκτός ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com