Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περνάει ιατρικά και πάει δανεικός στην Southampton ο Minamino

Περνάει ιατρικά και πάει δανεικός στην Southampton ο Minamino

Θα έχουμε τελικά και δεύτερη αποχώρηση σήμερα από το ρόστερ της Liverpool, μετά από εκείνη του Sepp van den Berg, αφού ο Takumi Minamino θα παραχωρηθεί δανεικός στην Southampton ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Reds αποδέχθηκαν την πρόταση δανεισμού και ο Ιάπωνας περνάει ιατρικά αυτή την ώρα στο Merseyside, ώστε τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα ο δανεισμός του στους Saints.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του Ralph Hasenhuttl, με τον προπονητή της Southampton να θεωρεί πως θα μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τα καλά στοιχεία του πρώην παίκτη της RB Salzburg, ώστε να ενισχύσει τους Saints, μετά τον τραυματισμό του Theo Walcott.

Η Southampton βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο Manchester ενόψει του αγώνα στο Old Trafford το βράδυ της Τρίτης και ο Minamino δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Southampton, αφού θα ενταχθεί στην αποστολή των Saints, αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα εναντίον των Red Devils.

UPDATE: Οι δύο ομάδες υπέβαλλαν το deal sheet και η μεταγραφή θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί κανονικά, ακόμη και τη λήξη της χρονικής προθεσμίας.

Δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς και θα είναι ένας απλός δανεισμός μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Takumi Minamino.

Δανεισμός στην Southampton για τον Taki Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com