Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν περιμένω να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν ο Gomez»

Klopp: «Δεν περιμένω να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν ο Gomez»

Ο Joe Gomez είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που έχει χάσει η Liverpool, λόγω σοβαρού τραυματισμού, με τον διεθνή στόπερ να είναι εκτός δράσης από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν και υπέστη ζημιά σε τένοντα του αριστερού του γονάτου κατά τη διάρκεια προπόνησης της εθνικής Αγγλίας.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του Joe:

“ Ο Joe Gomez βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο, αλλά απέχει πολύ από την επιστροφή του. ”

“ Μπορεί να περπατάει, το κάνει με φυσιολογικό τρόπο, όμως δεν έχει βγει καν στο γήπεδο για τρέξιμο και ούτε έχει ξεκινήσει στον διάδρομο. ”

“ Είναι ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός. Θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν; Πότε τελειώνει η σεζόν, τον Μάιο; Θα έλεγα, πως τότε θα ήταν τουλάχιστον κοντά στην επιστροφή του. ”

“ Δεν το περιμένω όμως, οπότε θα έμενα εντελώς έκπληκτος αν επέστρεφε πριν το τέλος της σεζόν. ”

Για τις λύσεις που έχει η ομάδα στη θέση των στόπερ:

“ Το σκέφτομαι όπως πάντα: Θα λύσουμε το τωρινό μας πρόβλημα και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό κάνουμε πάντα, βρίσκουμε λύσεις. ”

“ Το κάνουμε συνέχεια αυτό, να βρίσκουμε λύσεις. Στην προκειμένη περίπτωση για το παιχνίδι της Κυριακής με την West Ham. Έτσι βλέπουμε τα πράγματα. ”

“ Το ιδανικό θα ήταν, να γίνει η βραχυπρόθεσμη λύση και μακροπρόθεσμη λύση. Αυτό θα ήταν εξαιρετικό. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε, θα το δούμε. ”

Από του χρόνου ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com