Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ας είναι αυτή η νίκη ο καταλύτης για την υπόλοιπη σεζόν»

Robertson: «Ας είναι αυτή η νίκη ο καταλύτης για την υπόλοιπη σεζόν»

Την επιστροφή της γνώριμης Liverpool στο παιχνίδι με την Tottenham, αλλά και την ανάγκη χτισίματος πάνω στην προχθεσινή νίκη τόνισε ο Αndy Robertson.

Το full-back της ομάδας μας ουσιαστικά αναφέρθηκε στην ευκαιρία πού έχει πλέον η ομάδα να επανακτήσει θετικό momentum και να χτίσει ένα νέο σερί νικών.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Robbo στο site της ομάδας:

«Φυσικά σε μερικά παιχνίδια δεν κάνουν ‘κλικ’ τα πράγματα, και αυτό μπορεί να διαρκέσει για 4-5 παιχνίδια.»

«Σε εμάς δυστυχώς κράτησε 4-5 παιχνίδια, και πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος πού έχουν ειπωθεί πολλά για μας. Είναι κατανοητό αυτό, είμαστε ποδοσφαιριστές και ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτή η βιομηχανία.»

«Όμως μείναμε ενωμένοι στο γήπεδο. Οι οπαδοί δε μπορούν να είναι μαζί μας τώρα, όμως είναι σημαντικό να παραμείνουν στο πλευρό μας.»

«Είναι μία μοναδική σεζόν, πολύ σφιχτή, και έχουμε δει άλλες ομάδες να κάνουν σερί νικών. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε και εμείς ένα.»

«Όμως δε μπορούμε να αφήσουμε (τη νίκη επί της Tottenham) να είναι ‘μία και έξω’ (one-off), χρειάζεται να είναι ο καταλύτης για ένα πολύ δυνατό δεύτερο μισό της σεζόν.»

«Είναι δουλειά μας να το κάνουμε αυτό, και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και στο παιχνίδι της Κυριακής.»

«H West Ham είναι σε πολύ καλή φόρμα, νομίζω έχουν 6 σερί νίκες -απίστευτο-. Ο David Moyes έχει κάνει φανταστική δουλειά, και ξέρουμε τι παιχνίδι μας περιμένει.»

Για την προχθεσινή νίκη και το πώς ήρθε, ο Andy Robertson είχε να πει τα εξής:

«Ήμασταν περισσότερο ο εαυτός μας.»

«Έχουν ειπωθεί πολλά για μας τις τελευταίες βδομάδες, κάποια δικαιολογημένα και κάποια ίσως όχι.»

«Ξέρουμε όμως τη βιομηχανία της οποίας αποτελούμε μέρος. Απόψε (σ.σ. προχθές) όλα ‘έκαναν κλικ’. Νομίζω ότι τα πήγαμε λαμπρά.»

«Η μεσαία γραμμή ήταν εξαιρετική. Έβλεπες τον Gini στο τελευταίο λεπτό του αγώνα – απίστευτος. Ο Hendo ηγήθηκε πίσω – αυτό κάνει ένας αρχηγός, βγαίνει μπροστά σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Mετά ο Joel βγήκε και (ο Henderson) ηγήθηκε όλης της ομάδας, όπως επίσης και ο Nat πίσω τον βοήθησε.»

Andy Robertson και Harry Kane διεκδικούν τη μπάλα.
Andy Robertson και Harry Kane διεκδικούν τη μπάλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com