Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για West Ham, μεταγραφές, τραυματίες και Firmino

Ο Klopp για West Ham, μεταγραφές, τραυματίες και Firmino

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την West Ham, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς, στις μεταγραφές, στον Firmino και στον μεθαυριανό αντίπαλο.

Αρχικά μίλησε για τους τραυματισμούς των Matip και Fabinho:

“ Υπάρχει μια μικρή ελπίδα, πως ο τραυματισμός του Matip τελικά δεν θα είναι τόσο σοβαρός. Δεν έχει κάνει τις εξετάσεις και θα γνωρίζουμε περισσότερα για τον τραυματισμό σε τρεις με τέσσερις ώρες. ”

“ Ο Fabinho δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί την Κυριακή. ”

Αν θα αποκτήσει στόπερ η ομάδα:

“ Θα το προσπαθήσουμε. ”

“ Έχουμε προσπαθήσει να το κάνουμε και προσπαθούμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε μέχρι να συμβεί κάτι, οπότε θα δούμε. ”

“ Οι χθεσινοί τραυματισμοί δεν έκαναν πιο εύκολη την κατάσταση μας, αλλά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Αν είναι εφικτό, τότε θα το κάνουμε. Αν δεν είναι, τότε δεν θα το κάνουμε. ”

Για το γεγονός ότι στόπερ αγωνίζεται ο Henderson:

“ Ο Hendo παίζει σε αυτή τη θέση, γιατί μπορεί να το κάνει. Μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη θέση, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο πως πρέπει να μάθει λίγο τη θέση. Έχει όμως την προσωπικότητα και γνωρίζει το ποδόσφαιρο που χρειάζεται, για να παίξει εκεί. ”

Για τις λύσεις που έχει η ομάδα για το κέντρο της άμυνας και τους Williams/Phillips:

“ Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σταθεροί μπορούμε. Χθες βρήκαμε μια λύση και ελπίζουμε να μπορέσουμε να το κάνουμε και την Κυριακή. ”

“ Είναι και οι δύο πολύ ταλαντούχοι και θα έχουν καλές καριέρες. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά, δεν είναι ότι τους δίνουμε καθημερινά ένα βιβλίο οδηγιών για την θέση του στόπερ. ”

Για την χθεσινοβραδινή νίκη:

“ Το χθεσινοβραδινό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για διάφορους λόγους και θα έχουμε παρόμοιο πλάνο και την Κυριακή. ”

Για την West Ham:

“ Ο David Moyes κάνει καταπληκτικά πράγματα. Αποτελούν μια πραγματική επιθετική απειλή, τώρα που έχουν βρει την σταθερότητα τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον David, για να είμαι ειλικρινής. ”

Ξανά για την απόκτηση στόπερ:

“ Τα ίδια με πριν θα πω. Το δουλεύουμε. Αυτό κάνουμε όλη την ώρα, το δουλεύουμε και θα δούμε.”

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν αυτή τη στιγμή θα υπάρχει κάποιος στόπερ £80 εκατομμυρίων διαθέσιμος. Εμείς πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη, ο οποίος θα ταιριάζει και στην οικονομική μας κατάσταση. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος όμως αν οι ομάδες θα θέλουν να πουλήσουν τώρα τέτοιου είδους παίκτες. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Firmino που σκόραρε ξανά:

“ Ο Bobby σκοράρει γκολ! Τώρα είναι εικοστός στην ιστορία των σκόρερ του συλλόγου, οπότε ο κόσμος θα τον θυμάται στο μέλλον ως έναν από τους καλύτερους σκόρερ της ιστορίας της Liverpool. Χθες βρέθηκε στις κατάλληλες θέσεις και αυτό ήταν καλό για εκείνον. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. ”

Νέο γκολ για τον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com