Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Tottenham, Tuchel, τραυματίες και μάχη του τίτλου

Ο Klopp για Tottenham, Tuchel, τραυματίες και μάχη του τίτλου

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Tottenham στο Λονδίνο μίλησε για τον αυριανό αντίπαλο, τις επιστροφές, την μάχη του τίτλου και την πρόσληψη του Tuchel από την Chelsea.

Για τις επιστροφές και τους τραυματισμούς είπε:

“ Δεν έχουμε νέους τραυματισμούς. Οι Hendo και Joel προπονήθηκαν κανονικά χθες με την ομάδα. Θα περιμένουμε όμως να δούμε και την σημερινή προπόνηση, όμως χθες προπονήθηκαν. ”

Για τον Thomas Tuchel που υπέγραψε στην Chelsea:

“ Θα πρέπει να σχολιάσω δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο Lampard έχασε τη δουλειά του και αυτό ήταν κάτι πολύ σκληρό. Θεωρώ πως η Chelsea έκανε μια εκπληκτική δουλειά στις μεταγραφές και εκείνος χρειαζόταν χρόνο. Ήταν κάτι το φυσιολογικό. ”

“ Ήταν πολύ σκληρή η απόφαση που πάρθηκε τόσο νωρίς. ”

“ Ο κ. Abramovich δίνει ευκαιρίες, αλλά δεν είναι ο πιο υπομονετικός άνθρωπος στον κόσμο. Λυπάμαι για τον Frank, ήταν η ομάδα του. ”

“ Ο Tuchel είναι ένας σπουδαίος προπονητής και τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Είμαι σίγουρος πως βλέπει ως ένα δώρο το τωρινό ρόστερ της Chelsea. Θα τα πάνε καλά. ”

Αν θέλει να του δώσει κάποια συμβουλή:

“ Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να δώσω δημόσιες συμβουλές. Δεν έχω και τον αγγλικό αριθμό του. ”

Εγώ στάθηκα τυχερός στους τους συλλόγους που ήμουν. Στη Mainz, στη Dortmund και στη Liverpool. Πήρα το χρόνο γιατί οι ιδιοκτήτες πίστευαν ότι κάναμε τα σωστά πράγματα και ήξεραν ότι χρειάζεται χρόνος. ”

“ Πόσους προπονητές είχε η Chelsea τα τελευταία 15 χρόνια; Είτε είσαι επιτυχημένος και μένεις, είτε φεύγεις. Εγώ όμως δεν έχω καμία σχέση με αυτό. ” Είπε ο Klopp.

“ Πολλές φορές ήμουν τυχερός με τους συλλόγους μου. Για τον Frank, όλα θα πάνε καλά. Οι άνθρωποι του χώρου είδαν ότι είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Είναι ένας νέος προπονητής. ”

“ Σε αυτόν τον κόσμο, χάνουμε την πίστη μες πολύ γρήγορα. Όλα είναι υπέροχα ή το αντίθετο. Υπάρχουν όμως τόσα πολλά στάδια μεταξύ αυτών των δύο. ”

“ Τους έβλεπα να προσπαθούν και να δουλεύουν ομαδικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα περίπλοκο άθλημα και ο κύριος λόγος που μου αρέσει αυτό το άθλημα, είναι ότι μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια, χωρίς να είσαι τέλειος. ”

Για την Tottenham:

“ Όταν ήρθα, ο Spurs ήταν η πιο ταλαντούχα ομάδα. Απίστευτη ομάδα με νεαρό Kane, Lloris, Alli, Eriksen, Dier, Lamela, Davies, Alderwiereld. Όλοι νέοι και καλοί. Τερμάτισαν δεύτεροι εκείνη τη σεζόν. ”

“ Εγώ όταν ήρθα είχα μια διαφορετική ομάδα και έπρεπε να αλλάξω τα πράγματα. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Θα είμαστε θετικοί στα θετικά πράγματα και επικριτικοί στα άσχημα πράγματα. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αύριο το βράδυ, το που θα οδηγήσει αυτό, δεν το ξέρω. ”

“ Σε ένα μήνα, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω ο επόμενος μήνας να είναι πολύ πιο θετικός. Δεν είμαι προπονητής μόνο στις καλές περιόδους. ”

Για την ήττα της Κυριακής:

“ Όλοι με περιμέναν να πω ότι είναι το σημείο καμπής. Είδα πολλά καλά πράγματα, αλλά δεχτήκαμε 3 γκολ. Είναι μια γενική κατάσταση και μια πρόκληση. Είμαι καλά με αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε τέλειοι. Θα παραμείνουμε σε καλό δρόμο. ”

Πως θα αλλάξει τα πράγματα η ομάδα:

“ Η ομάδα που θέλουμε να είμαστε είναι μια ομάδα που κανείς δεν θέλει να παίξει εναντίον της. Έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εκείνη την ομάδα αύριο και την Κυριακή. Μπορούμε να νικήσουμε και την καλύτερη ομάδα στον κόσμο (αν παίξουμε με τον τρόπο μας), αυτό είναι καλό, πρέπει να αποδείξουμε και να κάνουμε την αντεπίθεση μας. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“ Ποτέ δεν σκεφτήκαμε το παιχνίδι μετά το επόμενο. Παίζουμε με τους Spurs και με κανέναν άλλον. Δεν παίζουμε τέσσερα παιχνίδια μαζί. Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι με τους Spurs. ”

“ Κοιτάζουμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δύσκολο; Ναι. Όλα τα παιχνίδια της Premier League είναι. Θα προσπαθήσουμε και θα δούμε πως θα πάμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι:

“ Είμαστε διαφορετικοί [από την περασμένη σεζόν]. Ο χρόνος αλλάζει, τα πάντα αλλάζουν, οι νέοι παίκτες. Οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε χειρότεροι αλλά δεν είναι αλήθεια, δεν μπορείτε να κρίνετε μόνο από το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. ”

“ Παίρνουμε αποφάσεις για το μακροπρόθεσμο μέλλον, έτσι ώστε ο σύλλογος να ωφεληθεί. Θα δώσουμε τα πάντα. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“ Αυτός ο σύλλογος και αυτή η ομάδα μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. Θα το προσπαθήσουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Για το γκολ της Man. City που έφερε αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ:

“ Θα είναι πολύ χαρούμενη η Aston Villa. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, πως γίνεται να μην έχει αλλάξει ήδη αυτό; Έχει συμβεί ξανά με τον Lovren, όταν είχε σκοράρει ο Kane. ”

“ Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου συμφώνησαν ότι χρειάστηκε επίλυση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον άλλαξαν. ”

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com