Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lovren για Liverpool, van Dijk και Klopp

Ο Lovren για Liverpool, van Dijk και Klopp

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Reds, Dejan Lovren παραχώρησε συνέντευξη σε Ρωσικό μέσο, μιλώντας για την προ ημερών συνάντηση του με τον Virgil van Dijk, την Liverpool και τον Jürgen Klopp.

Για την συνάντηση του με τον van Dijk στο Dubai είπε:

“ Μιλήσαμε για την αποθεραπεία του και τον γόνατο του. Όπως γνωρίζετε ο Virgil έχει τραυματιστεί σοβαρά, καθώς είχαν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του. ”

“ Όταν συνέβη ο τραυματισμός, στην αρχή δεν ένιωσε τίποτα. Ξεκίνησε να περπατάει, όλα ήταν καλά και μετά από μερικά βήματα άρχισε να γινόταν ολοένα και πιο άσχημο. ”

“ Ελπίζω όμως να επιστρέψει σύντομα. Τον συμβούλεψα να μην βιαστεί με την αποθεραπεία του, λόγω του EURO. ”

“ Αν το ρίσκο παραμένει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις. Ο Virgil είναι μόνο 29, είναι μικρός για κεντρικός αμυντικός. Θα συμμετάσχει και σε άλλα μεγάλα τουρνουά στην καριέρα του. ”

Για το κίνητρο που δίνει στην ομάδα ο Klopp:

“ Ο Klopp προκαλεί όλους τους παίκτες να δουλέψουν σκληρά. Αυτό είναι που θέλει να βλέπει από όλους και δεν έχει σημασία αν αντιμετωπίζεις την Arsenal, την Lazio ή την Borussia Dortmund. Το κίνητρο πρέπει να είναι το ίδιο. ” Είπε ο Lovren.

“ Αυτό ήταν που έμαθα στην Liverpool. Δεν είναι ανάγκη να αντιμετωπίζεις την Chelsea ή την Manchester United, για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. ”

“ Είναι όμως απαραίτητο να παίζεις ποδόσφαιρο συνεχώς σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. ”

“ Οπότε για εμένα δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζει η Zenit, εγώ πάντα παίζω στο 100% του εαυτού μου. Θα ήθελα να περάσω αυτή την προσέγγιση και στη νεότερη γενιά. ”

Αν μετανιώνει για την αποχώρηση του από τη Liverpool:

“ Όχι, δεν μετανιώνω. Η απόφαση μου ήταν σταθερή. Να φύγω από την Liverpool και να μην κοιτάξω πίσω. ”

“ Εκνευρίστηκα πέρυσι που δεν έπαιζα, αλλά τώρα είναι όλα διαφορετικά. ”

“ Νομίζω πως στη Liverpool λείπω περισσότερο από ότι μου λείπει εκείνη και ο Jürgen Klopp το γνωρίζει αυτό, γιατί επικοινωνήσαμε πρόσφατα και μου είπε: «Μας λείπεις. » ”

“ Μίλησα με τον Jürgen μετά την αποχώρηση μου, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ο Jürgen είπε μόνο καλά πράγματα για εμένα και μου ευχήθηκε καλή τύχη. ”

Dejan Lovren και Virgil van Dijk στο Dubai.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com