Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/1/2007 Πρώτο γκολ για Pennant, «φεύγει» ο Dr Fun (vid)

Σαν σήμερα: 20/1/2007 Πρώτο γκολ για Pennant, «φεύγει» ο Dr Fun (vid)

Το 1ο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Jermaine Pennant σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Chelsea, την ίδια μέρα που θα έφευγε από την ζωή ο διάσημος Dr Fun.

Οι Κόκκινοι μπήκαν όπως πάντα με όρεξη να επιβληθούν στους Blues και μόλις στο 4′ ο Dirk Kuyt από ασίστ του Peter Crouch, θα βάλει μπροστά στο σκορ του Reds δείχνοντας στους φιλοξενούμενους ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι στην ουσία «κλείδωσε» όταν στο 18′ ο  Jermaine Pennant εξαπέλυσε ένα κεραυνό έξω από την περιοχή του Petr Cech, σημειώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό 2-0. Το γκολ αυτό για τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό, ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα, στο 100ο παιχνίδι του Rafa Benitez στον πάγκο των Reds.

Για τον Ισπανό manager μάλιστα, η νίκη αυτή των Κόκκινων είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς ισοφάριζε το αντίστοιχο ρεκόρ του Bill Shankly, με 56 νίκες στα πρώτα του 100 παιχνίδια!

Η χαρά της νίκης εκείνη την ημέρα επισκιάσθηκε λίγες ώρες αργότερα από την απώλεια του διάσημου οπαδού των Reds Dr Fun, κατά κόσμον Lenny Campbell, ο οποίος έφυγε νικημένος από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο, στο νοσοκομείο Whinston σε ηλικία 63 ετών. Ο διάσημος fan των Reds ήταν ιδιαίτερη φιγούρα λόγω του ντυσίματος του και της κούκλας που είχε για μόνιμη παρέα του, παρουσία που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των Κόκκινων οπαδών.

Η Liverpool μετά τον θάνατό του, τοποθέτησε σε βιτρίνα την στολή του και την αγαπημένη του κούκλα – οπαδό, στο Μουσείο του Anfield τιμώντας έτσι την μνήμη του εκλιπόντος.

Ο διάσημος οπαδός των Reds Dr Fun, κατά κόσμον Lenny Campbell

Το παιχνίδι στο Anfield απόλαυσαν 44.245 θεατές και με διαιτητή της συνάντησης τον Rob Styles.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 20/1/2007 Πρώτο γκολ για Pennant, «φεύγει» ο Dr Fun
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com