Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως ένα σχολικό τεστ επέτρεψε στον Trent να προπονηθεί στο Bernabeu

Πως ένα σχολικό τεστ επέτρεψε στον Trent να προπονηθεί στο Bernabeu

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο ο Trent Alexander-Arnold, μέσω του επίσημου καναλιού της Εθνικής Αγγλίας στο YouTube.

Ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας των Reds θυμήθηκε την προπόνηση που είχε κάνει σε ηλικία 16 ετών με την πρώτη ομάδα της Liverpool στο γήπεδο της Real Madrid, Santiago Bernabeu πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των ομίλων του Uefa Champions League 2014-15.

Ο αμυντικός της ομάδας δεν θα είχε προπονηθεί όμως ποτέ στο Santiago Bernabeu, αν δεν έγραφε ένα σχολικό τεστ την επομένη του αγώνα!

Ο Trent είπε για την συγκεκριμένη προπόνηση του στην Μαδρίτη:

“ Ήταν μια τρελή ιστορία. Παίζαμε στο Champions League και ήταν μια τρελή ιστορία. Ήμουν ακόμη στο σχολείο και πρόκειται για μια περίεργη ιστορία.”

“ Εγώ επρόκειτο να παίξω με την Under 19, επειδή εκεί βρισκόμουν στο Uefa Youth League, οπότε πάντα ταξιδεύαμε με το αεροπλάνο της πρώτης ομάδας. ”

“ Φυσικά όμως εμείς βρισκόμασταν στις πίσω θέσεις του αεροπλάνου και η πρώτη ομάδα στις μπροστινές. ”

“ Θυμάμαι πως ο Alex Inglethorpe, ο οποίος ήταν και ακόμη είναι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, κάλεσε και είπε πως η πρώτη ομάδα θα έμενε ακόμη μια μέρα, για να προπονηθούν το πρωί τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν και έπειτα θα επέστρεφε. ”

“ Με ρώτησε (αν μπορούσε να προπονηθεί) και του είπα: » Ωχ, δεν μπορώ γιατί γράφω ένα τεστ στο σχολείο την επόμενη μέρα. Πρέπει να γυρίσω και να γράψω το τεστ. »

“ Ταξιδέψαμε και μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, ήρθε και μου είπε ότι ο προπονητής θέλει αντί να προπονηθώ την Τετάρτη (ημέρα μετά τον αγώνα), να προπονηθώ σήμερα με την πρώτη ομάδα στο γήπεδο. ”

“ Ήταν κάτι τρελό, γιατί από εκεί που δεν θα έπαιζα με την Under 19 και θα ήμουν στον πάγκο, προπονήθηκα με την πρώτη ομάδα στο Bernabeu. Ήταν κάτι τρελό που μου άφησε μια καλή ανάμνηση. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Η Liverpool προθερμαίνεται στο Santiago Bernabeu τον Νοέμβριο του 2014.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com