Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Clattenburg για το τελευταίο σφύριγμα του Tierney στο α’ ημίχρονο

O Clattenburg για το τελευταίο σφύριγμα του Tierney στο α’ ημίχρονο

Το momentum του τελευταίου σφυρίγματος του Paul Tierney στο πρώτο μισό του ντέρμπι έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις, και ο Mark Clattenburg τοποθετήθηκε.

Χωρίς να είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας του αγώνα της Liverpool εναντίον της Manchester United και των γενικότερων συζητήσεων των οπαδών, η απόφαση του Tierney να λήξει το πρώτο μισό τη στιγμή πού ο Shaqiri ετοιμαζόταν ενδεχομένως να βγάλει τον Mane μόνο με τον de Gea, δημιούργησε αρκετό θόρυβο στα social media.

Έτσι, ο Mark Clattenburg πήρε θέση για το συμβάν μέσω της στήλης του στη Daily Mail, σχολιάζοντας θέμα σχετικό με τη Liverpool για τρίτη φορά μέσα σε μία βδομάδα.

Ας δούμε τα λόγια του:

«Υπήρξε μόνο μία σχετικά αμφισβητούμενη στιγμή, και αυτή ήρθε ακριβώς στο ημίχρονο.»

«Είχε δοθεί ένα λεπτό καθυστερήσεων, και το ρολόι της τηλεόρασης έδειξε ότι είχαν παιχτεί 55 δευτερόλεπτα όταν ο Tierney σφύριξε, με τη μπάλα να βρίσκεται στη μέση του αγωνιστικού χώρου.»

«Ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι σε μία ουδέτερη περιοχή, όπως κάνουν πάντα οι διαιτητές. Το πρόβλημα ήταν ότι σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου η Liverpool έπαιξε μία μπαλιά, και ο Sadio Mane κοιτούσε να βρεθεί σε θέση για γκολ.»

«Τεχνικά, ο Tierney έπρεπε να περιμένει να παιχτεί το minimum του ενός λεπτού καθυστερήσεων.»

«Βοηθήθηκε από το γεγονός ότι ο Mane και ο αμυντικός της United, Victor Lindelof, σταμάτησαν έπειτα να παίζουν, οπότε δεν ξέρουμε τι θα συνέβαινε μετά.»

«Όμως δε θα κριτίκαρα τον Tierney για αυτό το συμβάν. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απλά είναι κρίμα πού δεν είχαμε την αληθινή ένταση.»

O Mark Clattenburg σχολίασε θέμα σχετικό με τη Liverpool για τρίτη φορά σε μία βδομάδα.
O Mark Clattenburg σχολίασε θέμα σχετικό με τη Liverpool για τρίτη φορά σε μία βδομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com