Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/1/1997 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jamie Carragher (vid)

Σαν σήμερα: 18/1/1997 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jamie Carragher (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Aston Villa στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Jamie Carragher να σημειώνει το 1ο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα στο 50′ της συνάντησης, όταν σε κόρνερ του Stig Igne Bjornebye ο Jamie Carragher έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Mark Bosnich. Το γκολ αυτό για τον Jamie Carragher ήταν το 1ο του με την famous Red shirt.

Οι Reds ήταν ασταμάτητοι και οκτώ λεπτά αργότερα ο Stan Collymore θα σημειώσει το 2-0 από ασίστ και πάλι του Stig Igne Bjornebye (58′), για να κλείσει το σκορ ο «God» Robbie Fowler στο 63′.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Κόκκινους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 2 βαθμούς περισσότερους από την Manchester Utd αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Να αναφέρουμε τέλος ότι, στο παιχνίδι αυτό έκανε την 1η του εμφάνιση στα κόκκινα, ο Νορβηγός αμυντικός Bjorn Tore Kvarme.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 40.489 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. Dilkes

Στο 9′:20″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 18/1/1997 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jamie Carragher

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com