Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την αξίζαμε»

Solskjaer: «Φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την αξίζαμε»

Ο προπονητής της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer μίλησε για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του Anfield, τονίζοντας πως οι Red Devils δεν άξιζαν κάτι περισσότερο, διότι δεν είδαν αρκετά καλή απόδοση.

Ο Νορβηγός δήλωσε στο Sky Sports:

“ Δεν αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν παίξαμε αρκετά καλά. Δεν βάλαμε τους εαυτούς μας στον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην πορεία ωριμάσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και το γνωρίζουμε αυτό. Μπορούμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να έχουμε για περισσότερη ώρα την μπάλα. ”

“ Βρισκόμασταν πολύ συχνά σε θέση άμυνας και δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο πολλές φορές. Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα. ” Δήλωσε ο Solskjaer.

“ Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω, ότι είμαι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή. Με τους τραυματισμούς που είχαν τελευταία, θέλαμε να έρθουμε εδώ και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν το κάναμε, αλλά ο ένας βαθμός ίσως είναι ΟΚ, αν κερδίσουμε το επόμενο ματς. ”

Ο Solskjaer συμπλήρωσε στη συνέντευξη τύπου.

“ Είμαστε 16 παιχνίδια αήττητοι και χρειάζονται καλοί παίκτες, για να το κάνει κανείς αυτό. Φεύγουμε όμως από εδώ και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. ”

“ Τουλάχιστον πήγαμε αρκετά καλύτερα από την τελευταία φορά εδώ. Είναι μια πολύ καλός αντίπαλος. Σήμερα είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Ήμασταν όμως πιο κοντά στο να το κερδίσουμε. ”

“ Η πεποίθηση μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Την επόμενη φορά που θα τα παίξουμε εδώ για παράδειγμα, θα πιστέψουμε ότι πρέπει να επιβληθούμε. Μπορούμε να πάμε καλύτερα. Αυτό είναι ένα καλό συναίσθημα για να έχουμε. ”

Κόλλησαν στο 0-0 οι δύο ομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com